Το γεύμα εργασίας του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα, το μεσημέρι της Τρίτης, σχολίασε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook η πρώην πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά, «ο υπογράψας τον άκυρο συμβιβασμό με Siemens Γ. Στουρνάρας, Διοικητής ΤτΕ, τραπέζωσε σήμερα τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον αντιπρόεδρο Γιάννη Δραγασάκη.

Προφανώς για να τους ευχαριστήσει που τον αφήνουν στο απυρόβλητο για τα εγκλήματα που έχει διαπράξει σε βάρος του Δημοσίου συμφέροντος.

Και, βέβαια, για να τους επαινέσει για την πιστή εφαρμογή του πιο σκληρού Μνημονίου, τις Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου και την ανακεφαλαιοποίηση.

Στο επόμενο γεύμα, να προσκαλέσει και τον Αλ. Φλαμπουράρη, να συζητήσουν πώς την ώρα που η κοινωνία αφαιμάσσεται, το φαγοπότι συνεχίζεται».

konstantopoulou

Σημειώνεται πως το γεύμα πραγματοποιήθηκε χθες στην ΤτΕ και συμμετείχε επίσης ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης. Στη συνάντηση συζητήθηκαν οι τελευταίες εξελίξεις στο τραπεζικό σύστημα, υπό το πρίσμα της επιτυχούς ολοκλήρωσης της ανακεφαλαιοποίησης αλλά και η γενικότερη κατάσταση στην οικονομία.