Γιατί μας εκπλήσσει το γεγονός πως έρχονται οι ξένοι και μας μιλούν για συνεννόηση μεταξύ των πολιτικών κομμάτων και δεν ακούμε τον ίδιο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο οποίος έχει μιλήσει πριν από αυτούς για την ανάγκη μιας εθνικής συνεννόησης; Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΜΕGA, στη δημοσιογράφο κ. Όλγα Τρέμη.

O Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. σημείωσε πως μία συνάντηση των πολιτικών αρχηγών με τον Πρωθυπουργό ώστε να συζητηθούν από μηδενική βάση οι πολιτικές που πρέπει να εφαρμοστούν και τα πρόσωπα τα οποία θα τις εφαρμόσουν, είναι στην παρούσα χρονική στιγμή η πιο επιβεβλημένη λύση στην κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα.

Εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα, τόνισε ο Γ. Καρατζαφέρης, δεν μπορούμε να ασκήσουμε καμία ανεξάρτητη πολιτική. Θα συνεχίσουμε να δανειζόμαστε συνεχώς και να χάνουμε ολοένα και περισσότερο την εθνική μας κυριαρχία.

Τα 2 εκατομμύρια των εργαζομένων στην Ελλάδα δεν μπορούν να θρέψουν τους υπολοίπους. Φτάσαμε στο σημείο αντί των 400.000 δημοσίων υπαλλήλων που χρειαζόμαστε να έχουμε 1.250.000 δημόσιους υπάλληλους. Ποιος τους προσέλαβε όλους αυτούς και για ποιο λόγο;

Τα δύο μεγάλα κόμματα, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ είναι υπεύθυνα για την σημερινή δραματική κατάσταση. Ήδη στην Ευρώπη οι Επίτροποι ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους για να μας έρθουν. Αυτό θεωρώ πως είναι ο απόλυτος εξευτελισμός.