Ολιγόλεπτη συνάντηση είχαν στο αεροδρόμιο Μακεδονία ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς και ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης. Με μια θερμή χειραψία ο κ. Σαμαράς επιβεβαίωσε τη στήριξη του κόμματος στον κ. Ψωμιάδη, τον οποίο σε δηλώσεις του χαρακτήρισε «φίλο».

Οι δύο πολιτικοί άντρες μίλησαν και για τα προβλήματα που έχουν προκύψει με τις περιφέρειες. «Είναι μία κατάσταση, η οποία από πλευράς θεσμικής, αλλά και από πλευράς εκτέλεσης, καταρρέει. Και είναι ένα ζήτημα το οποίο θα συνεχίσουμε να το θέτουμε και στη Βουλή και στον Ελληνικό λαό, προκειμένου να αντιληφθεί το μέγεθος του προβλήματος που έχει δημιουργήσει αυτός ο νέος θεσμός γενικότερα. Γιατί έργα δεν γίνονται, εξελίξεις δεν υπάρχουν. Τους είχαμε προειδοποιήσει. Σήμερα ο κόσμος το ζει. Ελπίζω αύριο η κυβέρνηση να αλλάξει μυαλά και να καταλάβει το πρόβλημα, που έχει δημιουργηθεί με το νέο αυτό θεσμό γενικότερα» είπε ο κ. Σαμαράς.

Ο κ. Ψωμιάδης από την πλευρά του ευχαρίστησε τον πρόεδρο της ΝΔ που στάθηκε τον πλευρό του τις δύσκολες ώρες της δίκης του και εξέφρασε και τη δική του στήριξη στο πρόσωπό του. «Είναι η κυρίαρχη σήμερα δύναμη, όχι μόνο της Νέας Δημοκρατίας, αλλά ολόκληρης της κεντροδεξιάς» τόνισε ο περιφερειάρχης.