Την άποψη ότι η Εθνική Ελλάδος μπορεί να προκαλέσει άλλη μια έκπληξη στην πρεμιέρα ενός Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος εξέφρασε ο Ρόι Κιν μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM και στον Χρήστο Σωτηρακόπουλος από την Πολωνία.

«Η Ελλάδα είναι δυσκολοκατάβλητη ομάδα. Όπως και το 2004 μπορεί να κάνει τη ζημιά στην πρεμιέρα. Το πρώτο παιχνίδι με τους Πολωνούς είναι αρκετά σημαντικό», τόνισε ο πρώην αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και συνέχισε:

«Έχω παρακολουθήσει την Εθνική Ελλάδος στο παιχνίδι με την Κροατία. Είμαι σίγουρος ότι μπορεί να επαναληφθεί ό,τι και στις προηγούμενες πρεμιέρες των Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων, δηλαδή, μια έκπληξη», υποστήριξε.

Σαν Ιρλανδός ο Ρόι Κιν αναφέρθηκε και στις πιθανότητες πρόκρισης που έχει η εθνική ομάδα της χώρας του… «Είμαι σίγουρος ότι η Ιρλανδία μπορεί να αποκλείσει την Ιταλία και να περάσει ως δεύτερη από τον όμιλο», υποστήριξε εκφράζοντας την αισιοδοξία του για την επιτυχία της ομάδας του Τζιοβάνι Τραπατόνι.

Αντίθετα, ο Ρόι Κιν δεν ήταν καθόλου αισιόδοξος για τον όμιλο της Αγγλίας. «Δεν είμαι πολύ αισιόδοξος. Αν χάσει το πρώτο παιχνίδι με τη Γαλλία τότε όλα θα γίνουν πιο δύσκολα. Είναι ένας πάρα πολύ δύσκολος όμιλος», τόνισε.

Πηγή: sport-fm.gr