Όταν η υπερεξελιγμένη τεχνητή νοημοσύνη Skynet αποφάσισε πως το μόνο πράγμα που μπορεί να την καταστρέψει είναι ο ανθρώπινος παράγοντας, εγκαινίασε ένα πρόγραμμα για την απόλυτη καταστροφή του.

Μιλάμε φυσικά για την υπόθεση του γνωστού και λατρεμένου franchise «Εξολοθρευτής» και του υπέροχου μηχανοκίνητου σύμπαντος που εγκαινίασε με τις πτητικές συσκευές, τα άρματα μάχης, τα drones και εκείνο το Cyberdyne Systems Model 101 Series 800 Terminator που στάλθηκε στο παρελθόν για να σκοτώσει τον John Connor.

Οι λάτρεις του «Εξολοθρευτή» δεν μπορεί να μη θυμούνται τη μοτοσικλέτα από τον «Εξολοθρευτή: Η σωτηρία» (2009), μια από τις καλύτερες και τρομακτικότερες μηχανές που έχουν εμφανιστεί ποτέ στο πανί!

Σκληροτράχηλη και πάνοπλη σαν αστακός, η μοτοσικλέτα του Skynet δεν είναι παρά μια τροποποιημένη Ducati Monster 1100 S του 2009, την οποία «πείραξαν» καταλλήλως οι Martin Laing και Victor Martinez, χαρίζοντάς μας το δίτροχο αντίστοιχο του Εξολοθρευτή.

H 2017 Skynet Moto-Terminator εκτίθεται στον πρώτο όροφο του μουσείου αυτοκίνησης Petersen του Λος Άντζελες ως μια από τις φουτουριστικότερες μοτοσικλέτες της έβδομης τέχνης που δεν θα ήθελες να συναντήσεις με τίποτα…