«Ο Μεγαλύτερος Όλων των Εποχών». Έτσι τιτλοφορείται το 1ο από τα 5 Επεισόδια της σειράς «Valentino Rossi, the Doctor Series» που ήδη κυκλοφορεί στο Youtube από την Monster Movies.

Σε αυτό εξετάζεται η ημιθεϊκή γοητεία που ασκεί ο ταχύτερος και σίγουρα πιο δημοφιλής αναβάτης στην ιστορία των Grand Prix και MotoGP.

Απόψεις και πληροφορίες δίνει ο ίδιος ο Valentino αλλά και ο Colin Edwards που συστεγάστηκε στην ίδια ομάδα. Επίσης και απλοί συμπολίτες του από την “βαμμένη” στα χρώματα του Ross γενέτειρά του, την Tavullia, μιλούν γι’ αυτόν.

Τι τον κάνει τόσο εμβληματικό; Τι προκαλεί τον κόσμο να αποκαλεί τον «μεγαλύτερο οδηγό όλων των εποχών» στη θέαση και μόνο του 46, του αριθμού με τον οποίο αγωνίζεται τα τελευταία 20 χρόνια;

rossi2

Το πρώτο επεισόδιο επιχειρεί να δώσει το στίγμα μέσα από στιγμές της καριέρας του,  να αποδώσει στοιχεία του χαρακτήρα του και τον θρύλο που σταδιακά δημιούργησε.

Tο δεύτερο επεισόδιο θα βγει στα τέλη του Μαΐου ταυτόχρονα με τον αγώνα MotoGP στο Mugello και η σειρά θα συνεχιστεί με μια επίσκεψη στο ράντζο του, την αναφορά στην επιχειρηματική αυτοκρατορία που έχει δημιουργήσει αλλά και εκτεταμένες αναφορές στον  άνθρωπο πίσω από όλο αυτό τον μύθο.

Το video περιέχει πλάνα από όλη την καριέρα του Valentino Rossi, ακόμη και από τα πρώτα Grand Prix της κατηγορίας των 125cc αλλά και εκείνους τους απολαυστικούς όσο και περίτεχνα ενορχηστρωμένους πανηγυρισμούς που συνήθιζε για τις νίκες του.

Απολαύστε το πρώτο video εδώ και μείνετε συντονισμένοι για το δεύτερο επεισόδιο στα τέλη Μαΐου.

Θανάσης Χούντρας