Δύσκολα τα πράγματα στην παραλία του Survivor All Star, με την ψηφοφορία να έχει επηρεάσει αρκετά τους παίκτες. Ο Νίκος Μπάρτζης στο επεισόδιο της Τρίτης (28/6) αποφάσισε να απομονωθεί, αλλά για να μη νιώθει μοναξιές βρήκε παρηγοριά σε μία καρύδα. Μάλιστα, την αντιμετωπίζει ως άλλη Πυθία ρωτώντας την γιατί άλλαξαν τη ψήφο τους ο Ηλίας Μπόγδανος και η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Μπορεί, λοιπόν, ο Νίκος Μπάρτζης να είναι υποψήφιος προς αποχώρηση και το περίμενε ασφαλώς, αλλά το κέφι του δεν το χάνει με τίποτα. Με τη διαφορά όμως πως δεν το εκδηλώνει μπροστά στους συμπαίκτες τους, αλλά μόνο στο νέο του φίλο, τον… καρυδούλη, όπως τον ονόμασε.

«Ρε καρυδούλη επειδή έχω εμπιστοσύνη πολύ στην κρίση σου για πες μου τώρα εσύ… Γιατί πιστεύεις ότι η Σταυρούλα και ο Ηλίας την προηγούμενη εβδομάδα ενώ είχαν ψηφίσει εμένα, αυτή τη βδομάδα στην πρώτη ασυλία δεν με ψήφισαν και ψήφισαν την Μαριαλένα. Τι; Έπαιξε ρόλο αυτό που είπα στο τέλος του παιχνιδιού; Ότι θα φοβηθούν πολλοί να ψηφίσουν την Μαριαλένα επειδή ο Σάκης μπορεί να βγει MVP; Λες; Λες να το πήγαν στρατηγικά και να ψήφισαν την Μαριαλένα; Τι; Μπορεί να φοβήθηκαν επειδή έμεινα στην πρώτη ψηφοφορία;», αναρωτήθηκε ο παίκτης. «Τι άλλαξε αυτή την εβδομάδα ρε παιδιά; Γιατί δεν με ψηφίσατε κι εσείς; Και γιατί πήγατε και οι δύο στη Μαριαλένα; Μπορεί να μου απαντήσει κάποιος αυτό το ερώτημα; Γιατί όταν ρωτάω, νευριάζουν και οι δύο και μου λένε “άντε στη θέση του Λιανού να τα πεις. Τι κάνεις εδώ δίπλα;” Και δεν μου απαντάνε ποτέ» είπε στη συνέχεια στην προσωπική του συνέντευξη στην κάμερα.

Από την πλευρά του, ο Σάκης Κατσούλης συζητούσε με τη Μαριαλένα τη στρατηγική της Σταυρούλας προκειμένου να παραμείνει στο παιχνίδι. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, θεωρεί πως τον προσέγγισε για να τον πάρει με το μέρος της και να μην την ψηφίσει. Αντ’ αυτού, η ψήφος της πήγε στην Μαριαλένα επηρεασμένη από τα λεγόμενα του Μπάρτζη.

«Σίγουρα η τελευταία αλλαγή συμπεριφοράς της Σταυρούλας, πριν και μετά από τον χθεσινό αγώνα, μόλις κατάλαβε ότι μπορεί και να είμαι εγώ ο MVP μιας και έκανα 11 νίκες, είναι για το ενδεχόμενο του καινούργιου κανόνα που λέει ότι αν κάποιος βγει MVP μπορεί να δώσει κάποιον στον τάκο. Οπότε τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;» σημείωσε μεταξύ άλλων ο Σάκης Κατσούλης.