Το άλλο της μισό πήγε να βρει η Λυδία στο First Dates, το ριάλιτι αγάπης του Star Channel με παρουσιάστρια τη Ζενεβιέβ Μαζαρί, με τον Λευτέρη να είναι το ραντεβού που την περίμενε στο επεισόδιο της Δευτέρας (26/6).

Λιγομίλητος και απόμακρος δεν έδειχνε να περνάει και τέλεια στο εστιατόριο της αγάπης. Σε αντίθεση με την Λυδία, η οποία προσπαθούσε με το χαμόγελό της να τον κάνει να ανοιχτεί και να μάθει περισσότερα για εκείνον.

Το ραντεβού πήγε – όπως δήλωσαν εκ των υστέρων – αρκετά καλά, αν κι η 23χρονη κοπέλα χαρακτήρισε τον 25χρονο άντρα από τα Γιάννενα αρκετά… σοβαρό.

Το πιο… awkward σημείο της βραδιάς ήταν όταν έφτασε η ώρα του λογαριασμού. «Θα δούμε τώρα πώς θα πληρώσουμε», είπε ο Λευτέρης στη σερβιτόρα που τους ρώτησε αν θα πληρώσουν μαζί ή ξεχωριστά. «Δεν ήθελα να τα πληρώσω όλα εγώ είναι η αλήθεια…» διευκρίνισε ο Λευτέρης μιλώντας στην προσωπική του συνέντευξη στην κάμερα, με τη Λυδία να τον ρωτάει: «Θες να τα πληρώσουμε μισά μισά;». Όπερ και εγένετο.

«Πιστεύω ότι κι οι γυναίκες πρέπει να βάλουνλίγο το χεράκι στην τσέπη…» είπε ο νεαρός στην κάμερα, με την κοπέλα να αναφέρει με τη σειρά της στο κιου για τη μοιρασιά. «Εντάξει. Τοπ. Ήταν τοπ ο τύπος».

Η κοπέλα λίγο νωρίτερα κι ενώ η σερβιτόρα τους έδωσε τον κατάλογο για να διαλέξουν γλυκό, – με τον Λευτέρη να προσφέρεται να τη βοηθήσει το μάζεμα των πιάτων από το τραπέζι τους – εντόπισε ότι ο συνοδός της είχε εστιάσει αλλού το ενδιαφέρον του και το ανέφερε στην κάμερα:

«Τον έβλεπα ότι κοίταζε την σερβιτόρα λίγο. Δεν ξέρω, μήπως την ήξερε; Δεν μπορώ να καταλάβω και δεν τον ρώτησα κιόλας. Το θεωρώ λίγο άσχημο, αλλά μπορεί και να του άρεσε ξέρω ‘γω; Μπορεί η σερβιτόρα να ήταν πιο όμορφη από μένα. Δεν ξέρεις καμιά φορά τα γούστα του άλλου» είπε συγκεκριμένα.

Ο Λευτέρης δεν θέλει να τα δίνει όλα στο πρώτο ραντεβού

Όταν πάντως έφτασε η ώρα για τη Λυδία και τον Λευτέρη να κάνουν τον… απολογισμό τους στην Ζενεβιέβ Μαζαρί, αλλά και μιλώντας στην κοινή τους συνέντευξη κι οι δύο δήλωσαν ότι θα ήθελαν να βγουν και δεύτερο ραντεβού!

«Μια χαρά πήγε το ραντεβού. Πιστεύω ότι τα βρήκαμε. Ωραία ήταν για πρώτη φορά» είπε ο Λευτέρης, απαντώντας πρώτα στην παρουσιάστρια και μετά στη Λυδία που του είπε ότι είχε άγχος. «Καθόλου άγχος απλά κρατάω μια επιφύλαξη, μια άμυνα… να μην τα δίνουμε όλα απλόχερα από την πρώτη φορά», ισχυρίστηκε.

Θα βγουν δεύτερο ραντεβού; «Εγώ πέρασα τέλεια. Δεν ξέρω αν με είδες. Με το χαμόγελο μπήκα, με το χαμόγελο βγαίνω. Μου άρεσε το vibe που είχαμε, θα ήθελα να σε γνωρίσω καλύτερα, αν κι εσύ το θες, δε θα ‘χα θέμα να ξαναβγούμε», είπε η κοπέλα, με τον νεαρό από τα Γιάννενα να συμφωνεί. «Αρκεί να ‘σαι πιο ανοικτός την επόμενη φορά», πρόσθεσε εκείνη.

«Νίπτω τας χείρας μου. Είναι μερικές περιπτώσεις που πραγματικά δεν μπορώ να βγάλω συμπέρασμα για το τι γίνεται μεταξύ τους» είπε από την πλευρά της η παρουσιάστρια.