Η νέα εβδομάδα του Survivor All Star ξεκίνησε στο επεισόδιο της Δευτέρας (26/6) με νέα σχέδια και στρατηγικές από τους παίκτες που παραμένουν στον Άγιο Δομίνικο. Οι ισορροπίες έχουν αλλάξει μετά την αποχώρηση του Κωνσταντίνου Βασάλου και ο καθένας έχει ως στόχο τον τελικό και κάνει τα πάντα για να το καταφέρει.

Η Σταυρούλα δείχνει πως δεν μπορεί να διαχειριστεί την κατάσταση. Νιώθει προδομένη, κυρίως από τον Μάριο και τη Στέλλα που φαίνεται να έχουν αλλάξει στρατόπεδο. «Έτσι είναι οι φίλοι;», «Γιατί δεν λες ότι δεν θες να έχεις τριγμούς με το ζευγάρι και θες να έχεις δύο ψήφους μέχρι τον τελικό;» είπε μεταξύ άλλων για τον Κύπριο… δήθεν φίλο της που είπε με τη σειρά του Να βάλω πλάτες σε έναν άνθρωπο που έχει αποδείξει ότι το αξίζει και ότι αυτά που λέει δεν είναι μόνο για να τα πει και σε αυτό απέτυχες…».

Αυτή η εβδομάδα είναι κρίσιμη καθώς ο MVP όλων των αγώνων θα υποδείξει τον τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση, ενώ για την τρέχουσα εβδομάδα δύο παίκτες θα αναχωρήσουν για την Ελλάδα. Η Μαριαλένα παραδέχτηκε πως αυτό που τη νοιάζει είναι να παραμείνει μια παραπάνω εβδομάδα στο παιχνίδι και ο κανόνας έφερε μεγάλη αναμπουμπούλα «Ο καθένας κοιτά το συμφέρον του». Ο πρώτος αγώνας ασυλίας της εβδομάδας βρήκε νικητή τον Σάκη Κατσούλη, τον οποίο η σύντροφός του αποκάλεσε «ρυθμιστή της κυκλοφορίας».

Όσον αφορά την πρώτη υποψηφιότητα της εβδομάδας, δεν αποτέλεσε καμία έκπληξη αφού ο Νίκος Μπάρτζης βρέθηκε ξανά στον τάκο για το τυπικό της διαδικασίας.

«Γιώργο, το περίμενα για στρατηγικούς λόγους αυτή τη φορά γιατί όπως είχε πει και ο Βασάλος ή θα είμαι λίγο ψηλά ή στα τάρταρα στην ψηφοφορία. Μπορεί να είχε κάνει λάθος προγνωστικά και να είμαστε στην τελευταία τριάδα και να φύγω αυτή την εβδομάδα, μπορεί τα παιδιά να θεώρησαν ότι είμαι δυνατός στον κόσμο, άλλοι μπορεί να θεώρησαν ότι είμαι και αδύναμος αγωνιστικά. Δεν ξέρω με τι κριτήρια… έπαιξαν. Όπως σήμερα το συμβούλιο και η ψήφος που έριξα εγώ ήταν τελείως ανούσια για μένα και εγώ προσωπικά – άμα με ρωτάς – στο σημερινό συμβούλιο δεν ήθελα με τίποτα να τύχει και να βγει μια ισοψηφία. Ήθελα να είμαι μόνος μου. Τι φύγω τώρα, τι αύριο, άμα δεν πάρω το έπαθλο δεν μου λέει κάτι, εδώ που έχουμε φτάσει. Οπότε θέλω να είμαι αντίπαλος, εγώ προσωπικά, με όποιον θεωρούν τα παιδιά ότι μπορεί να είναι στην τελική τετράδα στο Γαλάτσι. Κι εγώ θα ψηφίσω αύριο, αλλά πού ξέρεις; Μπορεί να πάρω και ασυλία. Που ξέρεις; Μπορεί να βγω και MVP. Δύσκολο, αλλά που ξέρεις, μπορεί να γίνουν και πολλά» δήλωσε ο αγρότης για την υποψηφιότητά του.

Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης: Η αποκάλυψη για το ατύχημα που είχε – «Έχω βίδες στο πρόσωπο»

Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης κατά την διάρκεια του αγώνα ασυλίας είχε τώρα ένα ατύχημα στο κεφάλι. Ο ίδιος δεν τραυματίστηκε σοβαρά, αλλά όπως δήλωσε στους συμπαίκτες του αγχώθηκε λόγω ενός παλιότερου τραυματισμού που είχε στο πρόσωπο.

Μάλιστα ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης αποκάλυψε πως έχει κάνει χειρουργείο και έχει βίδες στο πρόσωπο.

«Να σου πω κάτι δεν με πονάει το κεφάλι αλλά ανακατεύεται το στομάχι μου. Δεν σκέφτομαι την κουτουλιά, η κουτουλιά θα περάσει, σκέφτομαι ότι είναι εδώ και έχω την επέμβαση εδώ στο πρόσωπο που έχω τις βίδες. Είχα ατύχημα», δήλωσε ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης.

Μάλιστα, για να το καταλάβουν καλύτερα οι συμπαίκτες του όχι μόνο τους το έδειξε, αλλά πήρε και το χέρι του Ηλία Μπόγδανου για να πιάσει στο συγκεκριμένο σημείο του προσώπου του με αποτέλεσμα ο τραγουδιστής να ανατριχιάσει.