Ένα ακόμη βήμα πριν από το Γαλάτσι και τον Μεγάλο Τελικό βρίσκονται οι παίκτες του Survivor All Star. Οι 8 εναπομείναντες διαγωνιζόμενοι έδωσαν την Τρίτη (20/6) τον δεύτερο ατομικό αγώνα ασυλίας της εβδομάδας, διεκδικώντας την παραμονή τους στο reality επιβίωσης.

Μπαίνοντας πλέον στην τελική ευθεία του παιχνιδιού, οι ομαδικές δοκιμασίες αποτελούν παρελθόν. Έτσι κάθε παίκτης ξεχωριστά αγωνίζεται για τον εαυτό του, με στόχο να κερδίσει το τοτέμ της ασυλίας και να εξαιρεθεί από την ψηφοφορία στο Συμβούλιο του Νησιού.

Λίγο πριν τον δεύτερο αγώνα του Survivor, ο Νίκος Μπάρτζης εξαπέλυσε επίθεση κατά της Σταυρούλας Χρυσαειδή, κατηγορώντας τη για συμφεροντολογική τακτική κατά τη διαμόρφωση των νέων ομάδων, όπου η ίδια επέλεξε να πάρει με το μέρος της τον Σάκη Κατσούλη και όχι τον φίλο της, Ηλία Μπόγδανο.

«Βλέπω τη Σταυρούλα να βγαίνει αρχηγός και αντί να διαλέγει πρώτα τον Ηλία, που είναι φίλος της και καλός αγωνιστικά, να βάζει στην άκρη το συναίσθημα, να κοιτάζει το συμφέρον και να διαλέγει τον Σάκη. Αυτό εμένα με ξένισε, εγώ τη φιλία δεν την ξέρω έτσι», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Νίκος Μπάρτζης στην τοποθέτησή του.

Στον ατομικό αγώνα ασυλίας, που ακολούθησε, νικήτρια αναδείχθηκε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, όπου ο Σάκης Κατσούλης επί της ουσίας της «χάρισε» τη νίκη, εξασφαλίζοντας την παραμονή της στο Survivor All Star για ακόμη μία εβδομάδα. Το γεγονός δεν έμεινε ασχολίαστο από τους υπόλοιπους παίκτες, με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τον Νίκο Μπάρτζη να κατακεραυνώνουν το ζευγάρι.

Ο Βασάλος αντέδρασε στο στήσιμο που παρακολούθησε και στον αγώνα παρωδία ανάμεσα σε Σάκη και Μαριαλένα λέγοντάς τους «Να πάτε στο “κάτι ψήνεται”», γεγονός φυσικά που δεν παραδέχτηκε η Μαριαλένα, η οποία έκανε λόγο για μείωση της δικής της προσπάθειας από πλευράς του συμπαίκτη της.

Στη συνέχεια απευθυνόμενος στον Σάκη είπε αυτό που είδαν όλοι, αλλά το ζεύγος δεν παραδεχόταν «Πες αντρίκια δεν θέλω να ψηφιστεί η κοπέλα μου και της χάρισα τη νίκη».

Ενώ και ο Νίκος Μπάρτζης από τη μεριά του δεν άφησε ασχολίαστη την… συμφωνία κάτω από το τραπέζι του Κατσουλοζεύγαρου και αναρωτήθηκε «Ο Σάκης έδωσε το παιχνίδι, να δούμε αν έχουν τα άντερα να τον ψηφίσουν για να μην το ξανακάνει».

Οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στο Συμβούλιο του Νησιού και κλήθηκαν να ψηφίσουν τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση. Αυτός δεν ήταν άλλος από τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Η διασπορά ήταν μεγάλη και οι ψήφοι μοιράστηκαν, ωστόσο, με 3 ψήφους ο γυμναστής βγήκε υποψήφιος. Από δύο ψήφους πήραν η Στέλλα και ο Σάκης Κατσούλης και μία ψήφο ο Ηλίας Μπόγδανος.

«Το περίμενα 100%. Το περίμενα με περισσότερες ψήφους και έπεσα από τα σύννεφα. Πολύ ωραίο συμβούλιο και το σημερινό! Είδα ωραία διασπορά και αύριο θα είναι το κορυφαίο. Με ψήφισε ο Σάκης, ο Πρίαμος και η Στέλλα. Από τα γράμματα το είδα, άμα πέσω έξω να με διαψεύσετε. Στην γκαρσονιέρα με τον Μπάρτζη, περιμένουμε και κάποιον άλλον; Για μένα θα ήταν το πιο ωραίο να βγούμε 5-6 άτομα γιατί έχεις και περισσότερες πιθανότητες να μείνεις. Δεν με φοβίζει και δεν με τρομάζει τίποτα», ανέφερε ο Κωνσταντίνος Βασάλος αμέσως μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του.

Ωστόσο, η ένταση ανέβηκε στη συνέχεια ανάμεσα στον Βασάλο και τη Μαριαλένα λόγω του ότι είδε το όνομα του Σάκη στην κάλπη.

Η παίκτρια έκανε λόγο για άδικες ψήφους καθώς θεωρεί ότι έχουν στήσει στον τοίχο τον σύντροφό της και ψάχνουν αφορμή να τον ψηφίσουν. Για την ακρίβεια ο Σάκης Κατσούλης ψηφίστηκε για πρώτη φορά επειδή έστησε τον αγώνα με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

«Γιατί ζορίζεστε όταν βλέπετε το όνομά σας στο χαρτί; Αφού είστε καλοί παίκτες όπως λες. Γιατί φοβάστε να βγείτε υποψήφιοι; Είστε παικταράδες, είστε κύριοι εδώ μέσα. Βλέπω ότι υπάρχει δυσαρέσκεια» της απάντησε ο Κωνσταντίνος Βασάλος και απευθυνόμενος στον Σάκη που του έλεγε πως δεν δυσανασχετεί με τις ψήφους που πήρε πρόσθεσε: «Στον λόγο σου πριν είπες ότι το περίμενα να ψηφιστώ τώρα που το παιχνίδι έγινε ατομικό και πως θέλουν οι παίκτες να με διώξουν. Πώς θα σε διώξουν οι παίκτες από το παιχνίδι. Το κοινό θα σε διώξει».