Η κόντρα μεταξύ Μαριαλένας Ρουμελιώτη και Κωνσταντίνου Βασάλου συνεχίζεται στο Survivor All Star και μάλιστα ένα ξέσπασμα της Μαριαλένας κάνει τον Σάκη Κατσούλη να πάρει θέση. Η παίκτρια ξεσπάσε σε κλάματα καθώς νιώθει να βάλλεται από τον άλλοτε κολλητό της φίλο, Κωνσταντίνο Βασάλο.

«Ο Κωνσταντίνος έχει γίνει πάρα πολύ επικριτικός, συνεχώς της χτυπάει τα αρνητικά της σημεία, συνεχώς προσπαθεί να παίξει με τη ψυχολογία της» θα πει χαρακτηριστικά ο Σάκης Κατσούλης ενώ από την πλευρά το ο Κωνσταντίνος Βασάλος θα δικαιολογηθεί λέγοντας: «Εγώ λέω την αλήθεια, κάποιους τους ενοχλεί. Ωρύεται. Τι έγινε; Έπεσε το σύμπαν; Να μου φτιάξουν μια λίστα τι πρέπει να λέω και τι όχι».

Η ομάδα που θα κερδίσει την τρίτη ασυλία

Στον αγώνα της τρίτης ασυλίας της εβδομάδας οι δύο ομάδες δίνουν τα πάντα καθώς ξέρουν ότι η ήττα θα πυροδοτήσει εκρήξεις στο εσωτερικό της ομάδας. Ποια ομάδα θα καταφέρει να πάρει τη νίκη και να πάει στο Συμβούλιο ασφαλής;

Σύμφωνα με τα spoilers η ομάδα που θα κερδίσει στον αγώνα της τρίτης ασυλίας θα είναι η Κόκκινη.

Οι δυο νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Στην ψηφοφορία στο Συμβούλιο του νησιού, ένα σχέδιο θα ανατραπεί και στρατηγικές έρχονται στο φως με το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας να αφήνει τους παίκτες με το στόμα ανοιχτό.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής spoilers η Μπλε ομάδα θα βγάλει δυο υποψήφιους προς αποχώρηση και αυτοί αναμένεται να είναι η Στέλλα Ανρεάδου και ο Ηλίας Μπόγδανος.

Η τελική επιβεβαίωση θα έρθει απόψε στις 21:00 μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ.