Ο Κωνσταντίνος Βασάλος έγινε έξαλλος στο νέο επεισόδιο του Survivor All Star, επειδή ο Μάριος Πρίαμος είναι ανάμεσα στα άτομα που τον έβγαλαν υποψήφιο προς αποχώρηση.

Έτσι, δήλωσε πως «εννοείται πως οι Μπλε θα ψήφιζαν τον Νίκο Μπάρτζη. Ο μόνος που είχε ένα μπαλάτζο ήταν ο Μάριος. Ο Μάριος σού λέει, “γιατί να τον καλύψω τώρα; Δεν κατάλαβα, βάλτον υποψήφιο με τον Βασάλο και τον Ασημακόπουλο για να φύγει ένας από τους τρεις και να πάω εγώ πιο εύκολα στον τελικό”. Και καλώς σκέφτεται έτσι».

«Την άλλη ή την παράλλη εβδομάδα, ατομικό γίνεται το παιχνίδι. Για ποιο λόγο λοιπόν να μην το σκεφτεί έτσι; Από την άλλη, όμως, ρε Μάριε σε έχουν καλύψει μια φορά ο Ασημακόπουλος και ο Μπάρτζης. Ανταπέδωσε και συ λίγο το δώρο που σου έκαναν. Την παραπροηγούμενη εβδομάδα έβγαλαν υποψήφιο τον Μπόγδανο, δεν ψήφισαν εσένα».

Στη συνέχεια, δε, ο παίκτης της κόκκινης ομάδας του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ αναρωτήθηκε τα εξής. «Τι φίλοι είστε; Έχετε αράξει τόσες φορές! Τον έχεις καλύψει τόσες φορές! Σε έχει βγάλει στη σέντρα και δεν έχεις πει τίποτα. Τώρα, ρε Μάριε, γιατί το κάνεις αυτό; Τον φίλο σου τον έβγαλες στη σέντρα; Όχι, έπρεπε να ψηφίσεις και συ την Στέλλα».