Στον απόηχο της αποχώρησης του Τάκη Καραγκούνια από το Survivor All Star αναμένεται να κινηθούν οι δυο ομάδες, οι Μπλε και οι Κόκκινοι, στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης. Μάλιστα, από το τρέιλερ που προβάλλεται ήδη στον αέρα του προγράμματος του ΣΚΑΪ, κάποιοι δεν μπορούν να κρύψουν την χαρά τους για αυτή την εξέλιξη.

Ειδικότερα, στα πλάνα που φτάνουν από τον μακρινό Άγιο Δομίνικο, ο Νίκος Μπάρτζης και ο Γιώργος Ασημακόπουλος ξεσπούν σε ξέφρενους πανηγυρισμούς για την αποχώρηση του μισθοφόρου του Survivor All Star. «Τάκη φιλιά, στο καλό και γεια χαρά! Και άλλη φορά όχι θεατρικά» τραγουδούν με χαμόγελο οι δυο παίκτες της μπλε ομάδας στην κάμερα.

Ο ήλιος λάμπει, τα πουλάκια τιτιβίζουν, οι πεταλούδες πετάνε δεξιά και αριστερά και το καλύτερο… έφυγε ο Τάκης Καραγκούνιας. Τι άλλο να ζητήσουμε;» αναρωτιέται, επίσης, ο Γιώργος Ασημακόπουλος με τον Κωνσταντίνο Βασάλο όμως να εκφράζει την έντονη προσωπική του αντίθεση στην κραυγή που έβγαλε ο Νίκος Μπάρτζης στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού. «Δεν καταλαβαίνω ο Μπάρτζης γιατί να πανηγυρίσει με τέτοιον τρόπο στο συμβούλιο. Φεύγει, άστον να φύγει.Αχρείαστο τελείως.

«Έχουμε ακούσει πάρα πολλές φορές συμπαίκτες του Νίκου να μην μιλάνε όμορφα για τον Νίκο αλλά σήμερα ο Νίκος βγήκε το αληθινό και καλό παιδί, ξαφνικά» εξηγεί η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στον Γιώργο Λιανό στο συμβούλιο του νησιού και η συνέχεια επί της οθόνης προσεχώς στο Survivor All Star…