Τόσο η Μελίνα Μεταξά όσο και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη μετά την επιστροφή τους από τη Νέα Υόρκη έχουν επηρεαστεί ψυχολογικά. Αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τον συμπαίκτη τους στο Survivor All Star, Κωνσταντίνο Βασάλο, ο οποίος τόνισε στην κάμερα του Survivor πως επηρεάζεται πάρα πολύ.
«Δεν ρίχνω ευθύνη σε κανέναν, λογικό είναι γιατί και εγώ όταν γύρισα δεν ήμουν καλά. Το βρήκα στην πορεία, τώρα είμαι οκ. Η Μαριαλένα με τη Μελίνα είναι κάπως…» σχολίασε μεταξύ άλλων ο Κωνσταντίνος Βασάλος και πρόσθεσε: «Η Μαριαλένα γκρινιάζει συνέχεια στον Σάκη και η Μελίνα είναι η… κλασική Μελίνα που ξέρουμε όλοι εδώ και πέντε μήνες».

Στην συνέχεια, ο Κωνσταντίνος Βασάλος σε συζήτηση με τον Τάκη Καραγκούνια σχολίασαν το ίδιο θέμα. Μάλιστα, ο μισθοφόρος έριξε τα βέλη του στην παίκτρια του Survivor, δείχνοντας το σκληρό του πρόσωπο: «Είναι δυνατόν να πηγαίνεις στην μεγαλύτερη πόλη του κόσμου, στην Νέα Υόρκη, να περνάς υπέροχα και να γυρίζεις εδώ και να λες ότι δεν έχω ψυχολογία και δεν μπορώ να παίξω κι έχω κουραστεί; Εκεί είναι η πόρτα, την ανοίγεις και φεύγεις. Ξαναπάς στην Νέα Υόρκη, στο σπίτι σου, στην Ελλάδα κι όπου θέλεις».

Από την πλευρά του ο Κωνσταντίνος Βασάλος προσπάθησε να δικαιολογήσει τις συμπαίκτριες του.
Ο Τάκης Καραγκούνιας όμως δεν πείστηκε και σχολίασε: «Η Μελίνα είναι ένα άτομο σύμφωνα με την δική μου εκτίμηση, που θέλει να της δίνουν σημασία, να είναι το επίκεντρο και βάζει πολλές φορές την ψυχολογία της μπροστά ότι δεν μπορεί να παίξει. Πραγματικά εδώ πέρα είτε θέλεις να είσαι είτε όχι. Δεν υπάρχει κάτι ενδιάμεσο. Μην το περνάς στην ομάδα μέσω της αγωνιστικότητάς σου».