Η απόφαση της Ελπίδας και του Μανόλο να παντρευτούν αναστατώνει όχι μόνο την οικογένεια των Αντωνόπουλων, αλλά και τον παπα-Μάρκο. Την ίδια ώρα, η Κάθριν κάνει μια αποκάλυψη στον Άγγελο για τη βραδιά της πρεμιέρας του και ο Μάκης επιστρέφει στη γειτονιά για να σκορπίσει το κακό.

Το νέο συναρπαστικό διπλό επεισόδιο της σειράς της ΕΡΤ1, «Τα καλύτερά μας χρόνια», έρχεται απόψε τη Τρίτη 23 Μαΐου 2023, στις 22:00.

Επεισόδιo 31 – «Άρπα Colla»: Ένας ακόμα –πολύ– βιαστικός γάμος έρχεται να αναστατώσει την οικογένεια των Αντωνόπουλων, αλλά και τον παπα-Μάρκο, και να φέρει πίσω πρόσωπα από το παρελθόν. Την ίδια στιγμή, ο Δημήτρης, μετά τη νίκη του Κοντούλα στις εκλογές, νιώθει ηττημένος σε όλα τα επίπεδα. Η πρεμιέρα της ταινίας «Άρπα Colla» αγχώνει τον Άγγελο που προσπαθεί να συγκεντρώσει τους καλεσμένους του και φοβάται ότι, λόγω του γάμου της Ελπίδας, δεν θα τον συνοδεύσει κανείς!

Επεισόδιo 32 – «Ο δράκος του Γκύζη»: Ο… κινηματογραφικός γάμος της Ελπίδας παραμένει ένα από τα βασικά θέματα συζήτησης στη γειτονιά. Κι ενώ η Ρίτσα και ο Αστέρης δεν χάνουν ευκαιρία να διατυμπανίσουν τον έρωτά τους, ο Κοντούλας βάζει πλώρη γι’ αλλού. Η Κάθριν κάνει μια αποκάλυψη στον Άγγελο για τη βραδιά της πρεμιέρας του και ο Στέλιος συνεχίζει να έχει από κοντά τη Μαίρη στο σχολείο. Πίσω από κάθε παραμύθι όμως, κρύβονται και δράκοι που δεν αργούν να κάνουν την παρουσία τους αισθητή προκαλώντας απανωτά σοκ στη γειτονιά…

Δείτε φωτογραφίες από το αποψινό διπλό επεισόδιο: