Η Μαρία Μπέη φαίνεται πώς ήρθε για να μείνει με τη σιγουριά της να ενοχλεί αρκετά τους συμπαίκτες της, οι οποίοι από την πρώτη κιόλας μέρα έδειξαν τη δυσαρέσκειά τους.

Η Πωλίνα δεν αντέχει να τη βλέπει και κάθε φορά που την ακούει να μιλάει είτε να δίνει συμβουλές για τη μαγειρική γίνεται «έξαλλη.

Έτσι μετά το κράξιμο που της έριξε στο επεισόδιο της Δευτέρας (6/3) «Δείτε πώς μιλάει στις κάμερες, πώς περπατάει, πόσο make up φοράει. Έχει δέκα βαλίτσες, εγώ έχω μία. Κάνει σαν βασίλισσα και λέει “συγγνώμη, πού μπορώ να αφήσω το ψάρι μου;’’», η Πωλίνα ξαναχτύπησε και την Τρίτη (7/3).

Η συνεργασία της Μαρίας Μπέη που μόλις επέστρεψε στο MasterChef 2023 με τη Σέβα για τη δοκιμασία της κόκκινης ομάδας, προκάλεσε – ξανά – την αντίδρασή της κι όχι μόνο.

Μιλώντας στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, η Σέβα δήλωσε ότι συνεργάστηκε πολύ καλά με την Μπέη. «Έμαθα πάρα πολλά από τη Μαρία και το αποτέλεσμα εμένα με ικανοποιεί πάρα πολύ… Από χθες δεν μπορώ να κρύψω τη χαρά μου!», είπε η παίκτρια με την Πωλίνα να αντιδράει. «Μπέη και Σέβα έκαναν σούπα, ορεκτικό… με αφρό από κάτι, κάτι πάρα πολύ δημιουργικό, είναι τέλειο. Τι να σας πω; Για εμένα είναι αστείο», είπε ειρωνικά στην κάμερα η διαγωνιζόμενη.

Όταν η Μαρία αποκάλυψε ότι έλεγε στους συμπαίκτες της να ανοίξουν το στόμα τους για να δοκιμάσουν από το σιφόν, ο Άγγελος είπε: «Μια ελαφριά αηδία την ένιωσα. Επίζω να μην ήταν το σιφόν που έβαλαν στους ανθρώπους να φάνε».

«Ήθελα να πω σκάσε ρε! Γιατί μιλάς;», συμπλήρωσε η Πωλίνα για την Μπέη. Στη συνέχεια αισθάνθηκε δικαιωμένη όταν η ομάδα της η μπλε, πήρε μεγαλύτερη βαθμολογία από τους «Κόκκινους».

Το «πρόβλημα» όμως δεν μένει μόνο στις γυναίκες! Ακόμη και οι άντρες, όπως Θοδωρής και Άγγελος, την έχουν βάλει στο στόχαστρο και δεν διστάσουν να την ειρωνευτούν.

Την ειρωνεύονται, είτε για την εμπειρία της, είτε για το attention που θεωρούν ότι επιζητάει από όλους.

Σε κάθε περίπτωση, η ύπαρξή της στο σπίτι αλλά και στις κουζίνες έχει κάνει τους πάντες να δυσανασχετούν.