Στα παρασκήνια του Just2Us βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής του Happy Day και συνάντησε τον Τριαντάφυλλο ο οποίος δήλωσε έτοιμος να… γυρίσει τη μπιφτέκα και να πάει καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά «Καλό μεσημεράκι».

«Να μας κοιτάξει καλά ο Alpha και να μας δώσει μια μεσημεριανή εκπομπή και θα τρέμει ο Μουτσινάς. Τι ώρα βγαίνει ο Μουτσινάς; Στις 15:00; Εμείς θα βγαίνουμε 15:05. Εγώ τον Νίκο τον βλέπω, άσχετα αν δεν έχουμε και τις πιο ωραίες σχέσεις, τον ακολουθώ στο Instagram», είπε αρχικά ο Τριαντάφυλλος.

Στην συνέχεια, ο τραγουδιστής μπήκε στο λογαριασμό του στο Instagram για να ξέρει αν τον ακολουθεί ο Νίκος Μουτσινάς. Και αφού είδε ότι ο παρουσιαστής τον ΣΚΑΪ τον ακολουθεί, σχολίασε πως: «Μουτσινά, νομίζω ότι μετά από αυτό θα γυρίσω τη μπιφτέκα και κάποια στιγμή μπορεί να έρθω καλεσμένος».

Η απάντηση του Νίκου Μουτσινά

Φυσικά, ο Νίκος Μουτσινάς απάντησε λίγη ώρα αργότερα μέσα από την εκπομπή του «Καλό μεσημεράκι». «Θα μπορούσε να κάνει εκπομπή – σχόλιο και να τραγουδούσε ο ίδιος. Και μπάντα και παρουσίαση. Να την κάνει. Κενό του χρόνου. Του το δίνω. Χαλάλι σου!» σχολίασε ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ.

Στην συνέχεια της εκπομπής, προβλήθηκε ένα ακόμα απόσπασμα το οποίο αφορούσε τον Τριαντάφυλλο. Αυτή τη φορά, το βίντεο είχε να κάνει με την απόφαση του δημάρχου Ξάνθης να μείνουν κλειστά τα σχολεία σήμερα, Παρασκευή, προκειμένου οι μικροί μαθητές να απολαύσουν την συναυλία του Τριαντάφυλλου.

«Τι ωραία… Μου ήρθε να πάω σχολείο. Αφού είναι στη δικαιοδοσία κάθε Δήμου, δεν καταλαβαίνω γιατί κάνει εντύπωση. Θα κρίνω εγώ τον άλλο δήμο; Κάτι ξέρει. Μπορεί, ας πούμε, ο δήμαρχος Ξάνθης να βλέπει τους πολίτες σκυθρωπούς, τα παιδιά να μη θέλουν να πάνε σχολείο και ξαφνικά σκέφτηκε ότι θα τους φτιάξει η διάθεση με τον Τριαντάφυλλο. Μπράβο!» σχολίασε ο Νίκος Μουτσινάς.