Η νέα προσθήκη στους παίκτες του Survivor All Star φαίνεται πως είναι η Ειρήνη Παπαδοπούλου η οποία κατάφερε να… ανάψει φωτιές με μια μόνο ανάρτησή της.

Η τραγουδίστρια και πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ φαίνεται να επιστρέφει στην παραλία του Αγίου Δομινίκου, 6 περίπου χρόνια μετά την πρώτη της συμμετοχή.

Αφού πόζαρε σε μια παραλία, φορώντας μόνο το μαγιό της το οποίο αναδείκνυε το καλογυμνασμένο της σώμα, απαθανάτισε την στιγμή και τη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

«Έτοιμοι;» έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσης η Ειρήνη Παπαδοπούλου με τα σχόλια των διαδικτυακών της φίλων να πέφτουν… βροχή και να της τονίζουν πως ανυπομονούν να τη δουν να αγωνίζεται στους στίβους μάχης του Survivor All Star.

Δυο ακόμα προσθήκες στο Survivor All Star

Όπως αναφέρθηκε μέσα από την εκπομπή «Happy Day» το πρωί της Πέμπτης (26/01) δύο ακόμα πρώην παίκτριες του Survivor ετοιμάζουν βαλίτσες για τον Άγιο Δομίνικο και μάλιστα η μία είναι άμεσα συνδεδεμένη με τον Μάριο Πριάμο Ιωαννίδη.

Ο λόγος για την τραγουδίστρια Ελευθερία Ελευθερίου η οποία θα μπει στο Survivor All Star, παρά το γεγονός ότι μετά το περιστατικό της Καρολίνας με τον φημολογούμενο σύντροφό της, Μάριο Πρίαμο, η ίδια σκεφτόταν να μην ταξιδέψει στην Καραϊβική.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Ελευθερία Ελευθερίου θα εμφανιστεί στον Άγιο Δομίνικο μαζί με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου την ερχόμενη Δευτέρα.