Από… κόσκινο πέρασε η σιδηρά κυρία των δημοσίων σχέσεων, Λόλα Νταϊφά τα πρόσωπα της τηλεόρασης μιλώντας στην κάμερα του MEGA Καλημέρα και τον Θανάση Πάτρα το πρωί της Τετάρτης (19/10). «Είναι καλό να γίνονται αλλαγές με νέα πρόσωπα» τόνισε αρχικά και ξεκίνησε να δέχεται ερωτήσεις για παρουσιαστές και δημοσιογράφους.

Αναλυτικά πώς σχολίασε η Λόλα Νταϊφά τα πρόσωπα της τηλεόρασης

Για την Ιωάννα Μαλέσκου είπε: «Είχα ακούσει, γιατί εγώ δεν την έχω δει την κοπέλα, ότι στην Κρητη ήταν πάρα πολύ καλή. Τώρα, αυτό το σάλτο που έκανε από την Κρήτη στην Αθήνα θέλει προσαρμογές. Μπορεί με άλλο τρόπο να γίνεσαι αποδεκτή στον κόσμο σου, στο Ηράκλειο, που κινείσαι τόσα χρόνια και με άλλο τρόπο να γίνεσαι αποδεκτή στο πανελλήνιο. Για τον μεγαλύτερο στίβο φαίνεται ότι δεν τα πήγε καλά. Το “Μενεγάκη της Κρήτης” ήταν λάθος. Δεν θα το χρησιμοποιούσα εγώ καθόλου γιατί η Μενεγάκη είναι αυτή που είναι. Είναι μια η Μενεγάκη. Αυτή θα μπορούσε να είναι και η… Ιωάννα της Λωραίνης αλλά δεν είναι. Θα υπήρχε άλλος τρόπος λανσαρίσματος»

Για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά είπε: «Τον Λιάγκα τον ήθελα για πρωινό και για εκπομπή που να έχει και πολιτικό ενδιαφέρον γιατί μπορεί να τα καταφέρει. Η Φαίη τα είχε καταφέρει και πολύ καλά μόνη της. Γιατί άλλο κάνει εκείνη και άλλο ο Γιώργος».

Για τον Γιώργο Παπαδάκη είπε: «Του έχω μια ιδιαίτερη συμπάθεια. Τον αγαπάω γιατί δουλεύει πολύ και ήταν άνθρωπος που άκουγε. Πιστεύω ότι μπορεί να συνεχίσει. Ωραίο είναι να μπαίνουν νέοι άνθρωποι αλλά με τον Γιώργο μπορεί να μην είμαι τόσο αντικειμενική. Τον αγαπάω».

Για τον Νίκο Χατζηνικολάου είπε: «Με τον Νίκο Χατζηνικολάου διαφώνησα που το πολύ σοβαρό του ύφος το χάλασε φιλοξενώντας ανθρώπους που δεν ήταν, νομίζω, για το όριο που είχαμε βάλει στην εκπομπή του. Αλλά ότι είναι άνθρωπος ο οποίος το πάλεψε πολύ, το πάλεψε».