Μπορεί οι Άγριες Μέλισσες να έχουν ρίξει αυλαία όμως ακόμα αποτελούν θέμα συζήτησης καθώς η σειρά του Ant1 έθεσε νέες βάσεις στη μυθοπλασία. Ο ηθοποιός, Γιώργος Γιαννόπουλος εξέφρασε την άποψη του για τις Άγριες Μέλισσες και τόνισε πως επρόκειτο για μια «υπέροχη δουλειά» η οποία όμως δεν έπαυε να είναι μια «καθημερινή σαπουνόπερα».

«Ποιος είναι ο θεατρικός ρόλος, ο οποίος έχει αφήσει το πιο βαθύ του αποτύπωμα μέσα σας;» ήταν η ερώτηση που δέχθηκε ο Γιώργος Γιαννόπουλος.

«Ποιος είναι ο ρόλος που έχει αφήσει το πιο βαθύ απότυπωμά του μέσα μου; Ο… εαυτός μου! Αλήθεια σου λέω! Γιατί με το μέσα μου δουλεύω όλους τους ρόλους μου. Οι ρόλοι για εμένα είναι “οχήματα”.  Δουλεύω με ειλικρίνεια και φροντίζω σε όποιο ρόλο κι αν πέσει στα χέρια μου, μέσα σε αυτόν να “βλέπει” κι εμένα τον ίδιο. Ίσως και για αυτόν ακριβώς το λόγο να είμαι ένας ηθοποιός που δεν έβαλε ποτέ ταμπέλες στη ζωή του. Α είμαι εμπορικός, α είμαι ηθοποιός, α αυτό μου πάει, α εκείνο δεν θα το παίξω… Ένας καλλιτέχνης πρέπει να μπορεί να υποστηρίξει τα πάντα με την ίδια ειλικρίνεια και την ίδια εντιμότητα. Και γενικότερα; Ας μην μεγαλοποιούμε τόσο τα πράγματα, ας μην τρελαινόμαστε.

Έγινε για παράδειγμα τεράστιος ντόρος με τις Άγριες Μέλισσες, φυσικά κι ήταν μία υπέροχη δουλειά, φυσικά ήταν μια παραγωγή προσεγμένη από την πρώτη μέχρι την τελευταία της λεπτομέρεια αλλά εντάξει… Δεν έπαυε ουσιαστικά να είναι μία καθημερινή σαπουνόπερα. Αν το καλοσκεφτείς, θα δεις κι εσύ πως οι “Μέλισσες” επί της ουσίας ήταν μια σαπουνόπερα. Εντάξει δεν θα μπορούσε να είναι όπως ήταν η “Λάμψη” το 2000 γιατί τα χρόνια αλλάζουν, οι συνθήκες αλλάζουν, η αισθητική αλλάζει. Αλλά ήταν μια σαπουνόπερα με ιλουστρασιόν περιτύλιγμα» απάντησε ο Γιώργος Γιαννόπουλος στο περιοδικό Λοιπόν.