Γεμάτο εξελίξεις ήταν και το αποψινό επεισόδιο της σειράς «Σασμός» με τους τηλεθεατές να καθηλώνονται στους δέκτες και να σπεύδουν να σχολιάσουν κάθε σκηνή στο twitter. Από τις πιο συγκινητικές σκηνές του αποψινού επεισοδίου του Σασμού, ίσως και ολόκληρης της σεζόν ήταν η στιγμή που ο Καραπάνος θυσιάστηκε για να σώσει το γιο του.

Συγκεκριμένα, ο Καραπάνος έβαλε σε εφαρμογή το σχέδιο δολοφονίας του Γεράσιμου. Τα «τσιράκια» του Καραπάνου ετοιμάζοντας για την εκτέλεση, η Στέλλα όμως κατάφερε να αλλάξει τα πάντα καθώς πήρε μια πρωτοβουλία. Η Στέλλα ανακοίνωσε στον Καραπάνο πως ο γιος του είναι ο Γεράσιμος Χριστογιάννης.

Αρχικά, ο Καραπάνος αρνείται να δεχθεί την αλήθεια όμως, όταν συνειδητοποίησε πως όντως ο Γεράσιμος είναι ο γιος του από ένα παιχνίδι που του είχε χαρίσει μικρός τρέχει να προλάβει την εκτέλεση.

Ο Καραπάνος έφτασε στο σημείο με μηχανή, και τα τσιράκια του δεν κατάλαβαν ότι ήταν το αφεντικό τους με αποτέλεσμα να τον πυροβολήσουν. Λίγη ώρα αργότερα, στο σημείο φτάνει με τη μηχανή του, ο Γεράσιμος και βρίσκει τον βιολογικό του πατέρα να ψυχορραγεί στον δρόμο.

Πατέρας και γιος, Καραπάνος και Γεράσιμος χάρισαν μια συγκλονιστική σκηνή με τους ηθοποιούς Λάζαρο Γεωργακόπουλο και Αργύρη Πανταζάρα, να χαρίζουν δυνατές ερμηνείες στους τηλεθεατές του Σασμού.

H σκηνή με τη θυσία του Καραπάνου προκειμένου να σώσει το γιο του «ντύθηκε» μουσικά με το νέο τραγούδι «Φίλος και Εχθρός» το οποίο φόρτισε ακόμα περισσότερο συναισθηματικά την συγκλονιστική εξέλιξη.

Οι χρήστες του twitter δάκρυσαν με την σκηνή που παρακολούθησαν να αποθέωσαν τις ερμηνείες του Λάζαρου Γεωργακόπουλου και του Αργύρη Πανταζάρα ενώ είπαν το δικό τους «αντίο» στον «Καραπάνο».