Μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Mega ήταν η θρυλική -πλέον- σειρά «Το Νησί» η οποία με κάθε επεισόδιο, καθήλωνε το τηλεοπτικό κοινό. Οι ερμηνείες και η κινηματογραφική ματιά του σκηνοθέτη, ταξίδευε τους τηλεθεατές σε άλλες εποχές.

Ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος την περίοδο που προβαλλόταν το «Νησί» άνηκε στο δυναμικό του Mega, είχε συμμετάσχει στην σειρά ως κομπάρσος και το εξομολογήθηκε ο ίδιος, το πρωί της Τετάρτης (08/06) στον «αέρα» του Πρωινού.

«Στην πρεμιέρα που είχαμε κάνει στο Mega ήταν καλεσμένοι οι δύο πρωταγωνιστές του Νησιού, τη Λέχου και τον Μάινα. Εγώ είχα πάει 5 μέρες στην Κρήτη, κάνοντας ρεπορτάζ και μιλώντας με όλους τους συμμετέχοντες στο Νησί» είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

«Εκεί ήταν και ο Παπαδουλάκης και ένα από τα ρεπορτάζ που είχαν κάνει, ήταν να με μεταμφιέσουν σε λεπρό οι αδερφοί Αλαχούζοι που ήταν στα ειδικά εφέ. Δεν αναγνωριζόμουν. Και μου λέει τότε ο Παπαδουλάκης: “Φόρα μια κάπα και μπες στο γύρισμα μέσα ως κομπάρσος”. Ήταν μια θεατρική παράσταση στο νησί και μπήκα και έκανα γύρισμα», εξήγησε ο Γιώργος Λιάγκας και πρόσθεσε: «Δεν φαίνομαι, κάποιο πλάνο θα υπάρχει».