Για το έπαθλο επικοινωνίας ήρθαν αντιμέτωποι οι παίκτες της Κόκκινης και της Μπλε ομάδας του Survivor. Οι φαγωμένοι Κόκκινοι κοντραρίστηκαν με τους Μπλε οι οποίοι μπήκαν στον στίβο μάχης μόνο με τη ψυχική δύναμη τους αφού οι συνεχόμενες ήττες τους, τους έχουν αφήσει νηστικούς επί πολλές ημέρες.

Τη νίκη τελικά, όπως ανέφεραν και τα spoilers, πήραν οι παίκτες της Κόκκινης ομάδας με σκορ 10-7.

Τα δάκρυα της Βρισηίδας Ανδριώτου

Μετά την ήττα της κόκκινης ομάδας, η Βρισηίδα Ανδριώτου δεν έκρυψε την απογοήτευση της. Η παίκτρια ξέσπασε σε κλάματα κι έλεγε πως: «Θέλω τη μαμά μου και τον μπαμπά μου, θέλω τους γονείς μου. Δεν μπορώ πια. Από αύριο θα παίρνω την Ναυσικά, είμαι η μόνη που μπορώ να την κερδίσω. Δεν μπορώ να βλέπω τα κορίτσια να χάνουν από τη Ναυσικά. Εκνευρίζομαι όταν χάνουμε από τη Ναυσικά. Δεν έχω άλλη δύναμη».  

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ είναι το θέμα της κόκκινης ομάδας

Μετά το τέλος του αγώνα, οι παίκτες μεταφέρθηκαν στο χώρο του ceremony κι εκεί δεν έλειψαν οι εντάσεις. Ο Γιώργος Λιανός έδωσε το λόγο στον Τάλα ο οποίος έφερε δυο πόντους για την ομάδα του. «Άμα δεν αλλάξουν κάποια πράγματα σε αυτήν την ομάδα, δεν θα καταφέρουμε να πάρουμε νίκη. Πρέπει να γίνει κάποιο θαύμα. Δυσκολευόμαστε πάρα πολύ. Πρέπει να είμαστε άχαστοι εγώ και ο Άρης για να κερδίσουμε. Ο Κωνσταντίνος είναι ένας παίκτης που νομίζω ότι η Κόκκινη ομάδα τον ματσάρει για σίγουρο πόντο και δεν φέρνει νίκες στην ομάδα. Αγωνιστικά, ο Κωνσταντίνος είναι το νούμερο ένα θέμα. Ο Τάκης είχε κάνει μια μεγάλη κοιλιά αλλά σήμερα έφερε πόντο. Ο Σπύρος επίσης είχε πέσει αγωνιστικά αλλά σήμερα έφερε πόντο. Αλλά αν δεν ηρεμήσουν οι εντάσεις στην καλύβα ώστε να συγκεντρωθούμε στον αγώνα, δεν θα φέρουμε νίκη» είπε ο παίκτης.

Η απάντηση του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ

Την απάντηση του στον Γιώργο Ταλάντσεβ έδωσε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ. «Σέβομαι ότι είπε ο Γιώργος αλλά θεωρώ ότι δεν φταίω πάντα εγώ. Την προηγούμενη εβδομάδα απέδειξα ότι τα σάρωσα όλα. Αυτήν την εβδομάδα πραγματικά δεν έχω φέρει νίκη αλλά πάντα λέμε ότι φταίει ο Κωνσταντίνος ενώ υπάρχουν άτομα που δεν έχουν φέρει νίκες. Καταλαβαίνω ότι είμαι αδύναμος αγωνιστικά γιατί προσπαθώ να μη χτυπήσω τους ώμους μου και πηγαίνω λίγο πιο σιγά. Είμαι το θύμα. Δεν είμαι μόνο εγώ, είναι κι άλλα άτομα».  

Φυσικά, τα όσα είπε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ δεν μπορούσε να αφήσει ασχολίαστα ο Τάκης Καραγκούνιας. «Το πρόβλημα είναι ότι ο Κωνσταντίνος αγνωιστικά είναι ανύπαρκτος. Και το ότι έχει φέρει τυχαία δυο νίκες που λέει, εμένα δεν μου λέει τίποτα αυτό» σχολίασε ο Μισθοφόρος του Survivor.

Survivor: Απηύδησαν με τους καυγάδες του Τάκη Καραγκούνια και του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ  

«Έχω βαρεθεί από την πρώτη μέρα που έχω έρθει, να μου κάνει τόσο πόλεμο αυτός εδώ ο τύπος που πραγματικά δεν τον γουστάρω καθόλου. Έχουμε εντελώς διαφορετική κοσμοθεωρία και ο Γιώργος και ο Άρης και ο Σπύρος μου λένε να μην ασχολούμαι μαζί του. Και προσπαθώ να μην ασχολούμαι. Και μου έχουν πει τα παιδιά πως αν δεν υπήρχε αυτός δεν θα δημιουργούσα εντάσεις. Αυτό είναι το πρόβλημα. Όλοι μου έχουν πει να μην ασχολούμαι μαζί του. Και πάει και πιάνει τους αντιπάλους…» ανέφερε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

«Από την πρώτη στιγμή που έχει έρθει εδώ κάνει το σόου του. Όταν μιλάω εγώ τα παιδιά αναστενάζουν, τόσο καιρό δεν τους πείραζα. Έπειτα από απαίτηση της ομάδας μου μπορεί να με ξεφτιλίζει» απάντησε έντονα ο Τάκης Καραγκούνιας ενώ οι συμπαίκτες τους από πίσω φώναζαν πως έχουν βαρεθεί τους συνεχείς καυγάδες τους.

Συνεχίζονται οι καυγάδες

Το τι συμβαίνει στην ομάδα προσπάθησε να καταλάβει η Σοφιάνα Αβραμάκη στις δηλώσεις της στην κάμερα του Survivor και αναφέρθηκε στο «μαύρο σύννεφο» το οποίο υπάρχει πάνω από την κόκκινη ομάδα. Από την άλλη ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ασχολήθηκε με τον Τάκη Καραγκούνια τον οποίο χαρακτήρισε «γελοίο», ενώ μπροστά σε όλη την ομάδα του επιτέθηκε στον συμπαίκτη του κατηγορώντας τον πως ξανά μίλησε για εκείνον ενώ οι συμπαίκτες τους, τον ενημέρωσαν πως δεν ισχύει αυτό.

Ιδιαίτερα κοντά φαίνεται πως έχουν έρθει ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου. Αυτό είπε ο Τάκης Καραγκούνιας στην κάμερα του Survivor. «Αυτό που βλέπω είναι ότι ο Μαρτίκας έχει μια συμπάθεια παραπάνω απ’ ότι θα έπρεπε για τη Βρισηίδα».