Τετελεσμένο γεγονός πρέπει να θεωρείται η αποχώρηση στο Survivor 5 σύμφωνα με spoiler και διαρροές που κυκλοφορούν σε διαδίκτυο και ψυχαγωγικές εκπομπές, καθώς φέρεται πως «κλείδωσε» το όνομα του ατόμου που ετοιμάζει βαλίτσες.

Έτσι, λίγο μετά την ανακατάταξη των ομάδων, Μυριέλλα, Ανδρέας, Σπύρος και Τάκης τέθηκαν στη στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού, με τους τηλεθεατές να γυρνούν την πλάτη σε έναν από αυτούς. Σύμφωνα λοιπόν με τις τελευταίες διαρροές, φέρεται ο Ανδρέας Ματθαιακάκης να φεύγει το επεισόδιο της Τετάρτης 23 Μαρτίου.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι το άτομο που φεύγει, δηλαδή ο Ματθαιακάκης, έχει συγκεντρώσει με διαφορά τις λιγότερες ψήφους, όμως είναι κάτι που δεν επιβεβαιώνεται μέχρι στιγμής.

Οι εξελίξεις λοιπόν στο Survivor 5 αναμένονται καταιγιστικές, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι στο συμβούλιο του νησιού που ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, αναμένεται σφοδρή σύγκρουση, με προβλήματα που είχαν μπει κάτω από το χαλάκι, να βγαίνουν στην επιφάνεια. Παρόλα αυτά, μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι, όμως η συνέχεια στη παραλία του Αγίου Δομίνικου αναμένεται ιδιαίτερα εκρηκτική.