Με 4 ζευγάρια celebrities ήρθε το αποψινό επεισόδιο του Total Blackout του Alpha. Έτσι, απόψε στις 22:40 ο Παναγής Τζωρτζάτος με την Βερίνα Ευαγγέλου, η Φελίσια Λαπάτη με τον Κώστα Μαλιάτση, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου με την Ελευθερία Ελευθερίου και ο Νικόλας Ράπτης με την Αντιγόνη Βιντιάδη βρέθηκαν απέναντι από τον Αναστάσιο Ράμμο ο οποίος έδωσε το σύνθημα για να ξεκινήσει το παιχνίδι.

Ποιο ζευγάρι θα κερδίσει το έπαθλο των 3.000€, το οποίο θα διατεθεί στους «Γιατρούς του κόσμου»;

Οι δοκιμασίες ξεκίνησαν και οι παίκτες βρέθηκαν στο απόλυτο σκοτάδι. Όπως ήταν αναμενόμενο οι αντιδράσεις τους την ώρα που προσπαθούσαν να καταλάβουν με την αφή τι υπάρχει μέσα στις δεξαμενές ήταν άκρως ξεκαρδιστικές. Η αντίδραση όμως της Φελίσιας Λαπάτη όταν… συναντήθηκε με τις κατσαρίδες ήταν επική.

«Μαμά μου! Μαμά μου!» φώναζε και ξαναφώναζε η παίκτρια ενώ ο Κώστας Μαλιάτσης της τόνισε πως η μανούλα της δεν είναι εκεί και να προχωρήσει για να μπορέσει να βρει τι είναι. «Τα ακούω μέσα στ’ αυτιά μου! Στο δ…ο!» φώναζε η Φελίσια Τσαλαπάτη ενώ όταν συνειδητοποίησε ότι αυτό που ακούμπησε ήταν κατσαρίδες αηδίασε.