Με μεγάλη ανυπομονησία, οι παίκτες των δυο ομάδων του MasterChef βρέθηκαν ξανά μπροστά στους κριτές, Πάνο Ιωννίδη, Σωτήρη Κοντιζά και Λεωνίδα Κουτσόπουλο ώστε να μάθουν τα αποτελέσματα και τις βαθμολογίες για την ομαδική δοκιμασία.

Όπως ανακοίνωσαν οι κριτές στους μάγειρες του διαγωνισμού, η κόκκινη ομάδα ήταν η νικήτρια για μία ακόμη φορά.

Ωστόσο δεν έλειψαν και οι εντάσεις με πρωταγωνιστή, γι’ άλλη μια φορά τον Δημήτρη Ταϊρίδη, ή αλλιώς «Μπόμπαινα».

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, των παικτών με τους κριτές, ο Μπόμπαινας τόνισε πως δεν τον πείραξε που έχασε την αρχηγία της ομάδας και πως τώρα αποδεικνύεται πως ήρθε για να ενώσει κι όχι να διχάσει.

«Δεν με αποδυνάμωσε μαγειρικά. Έδωσα πολύ περισσότερα μέσα σε αυτή τη δοκιμασία. Σφυριλατήθηκα περισσότερο. Η ομάδα χρειάζεται δύναμη. Χάρηκα που είναι η Βασιλική αρχηγός. Πρόσφερα το 200%. Όταν ήμουν αρχηγός υπήρχε ένα θέμα γιατί δεν ήμουν αποδεκτός, γιατί έγινε απότομα. Βγαίνοντας από την 4η ομαδική, ο Δημήτρης έδειξε ότι ήρθε να ενώσει και όχι να διχάσει», είπε χαρακτηριστικά με τους συμπαίκτες του και από τις δύο ομάδας να βάζουν τα γέλια.

Έκλαψε από τα γέλια τo twitter

Η δήλωση του Δημήτρη Ταϊρίδη πως ήρθε για να «ενώσει» κι όχι για να «διχάσει» έκανε τους χρήστες του twitter να βάλουν τα γέλια και τα τιτιβίσματα έπεσαν βροχή.

Ποιος αποκάλεσε τον Μπόμπαινα «καραγκιόζη»

Ο Μπόμπαινας δεν θέλησε το χέρι του σε κανέναν παίκτη της αντίπαλης ομάδας, ούτε στον Μάριο κι εκείνος τον είπε «καραγκιόζη».

«Περνάει ο Μάριος από μπροστά μου, δεν του δίνω το χέρι μου και ο λόγος δεν είναι γιατί δεν αποδέχομαι την ήττα μας. Είναι οι συμπεριφορές που έχουν στο σπίτι. Για άλλη μια φορά ο Ταϊρίδης ακούει ότι είναι καραγκιόζης γιατί είναι σταθερός» ανέφερε χαρακτηριστικά ο «Μπόμπαινας» στην κάμερα του MasterChef.

«Πέρασε ο Γρηγόρης, που τον έχω υποστηρίξει και δεν μου έδωσε επίσης ούτε καν το χέρι του. Με αγνόησε» συμπλήρωσε ο Δημήτρης Ταϊρίδης.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς διόρθωσε τον Μπόμπαινα

Και εκεί που ο Δημήτρης Ταϊρίδης έβγαζε… λόγο θέλησε να χρησιμοποιήσει τη λέξη «καταρχής». Ο Σωτήρης Κοντιζάς έσπευσε να τον διορθώσει και του τόνισε πως η ορθή λέξη είναι «καταρχάς». Φυσικά, η διόρθωση του Σωτήρη Κοντιζά άρεσε και στους χρήστες του twitter.