Μεγάλη ένταση σημειώθηκε στον «αέρα» της εκπομπής «Super Κατερίνα» το πρωί της Πέμπτης (10/03) με αφορμή τη θεατρική παράσταση στην οποία συμμετέχει ο Πέτρος Χαϊκάλης στον Πύργο και η οποία τελικά ανέβηκε παρά τις αντιδράσεις. Πρωταγωνιστές του καυγά ήταν η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου και ο δήμαρχος του Πύργου, Τάκης Αντωνακόπουλος.

Ο δήμαρχος Πύργου θέλησε να κάνει τηλεφωνική παρέμβαση και αρχικά ανέφερε: «Για την αποκατάσταση της αλήθειας και μόνο, εμείς δεν έχουμε πρόβλημα με τον θίασο, αλλά με τη νομιμότητα και την κοινωνική κανονικότητα. Εσείς έχετε άλλη άποψη, εγώ έχω άλλη. Δε θα κάνω φιλοσοφική συζήτηση τώρα. Εμείς στείλαμε στην αστυνομία και στον εισαγγελέα ότι αυτές οι παραστάσεις γίνονται κατά παράνομο τρόπο, το διοικητικό συμβούλιο υπό τον κ. Μιχελόπουλο ανακάλεσε την άδεια που είχε δώσει. Έχουμε ειδοποιήσει την αστυνομία από την πρώτη στιγμή. Ακούστε εδώ! Δεν είναι θέμα δικό μου, υπάρχει κράτος, υπάρχουν θεσμοί. Αν θέλετε να κάνετε αβάντα στον κ. Χαϊκάλη…» και κατηγόρησε τους συντελεστές της εκπομπής για «τερατώδη ψέματα».

«Άλλη εκπομπή βλέπετε; Ποιο κανάλι βλέπετε;»

Τότε η Κατερίνα Καινούργιου έγινε έξαλλη. «Τι σχέση έχει ο κ. Χαϊκάλης ενώ λέτε ότι το θέατρο είναι υπό κατάληψη. Ποιος τα είπε αυτά; Άλλη εκπομπή βλέπετε; Ποιο κανάλι βλέπετε; Δεν ξέρετε με ποιους μιλάτε; Γεια σας, είμαι η Κατερίνα Καινούργιου. Με έχετε δει ποτέ; Με ξέρετε; Με έχετε δει ποτέ; Άρα ξέρετε με ποιον μιλάτε». είπε η παρουσιάστρια σε έντονο ύφος.