O Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε το βράδυ της Τρίτης (25/1) στο «The 2Night Show» τον Νίκο Κοκλώνη. Ο αγαπημένος παρουσιαστής, παραγωγός και ιδιοκτήτης της Barking Well Media απάντησε σε όλα με τον αυθορμητισμό που τον διακρίνει, για τις τηλεοπτικές υπερπαραγωγές και τους υπέρογκους μισθούς, για τους σταρ και τους δήθεν σταρ, για τις φιλίες και τις λυκοφιλίες της showbiz.

Ο Νίκος Κοκλώνης, ο οποίος έχει αναλάβει τον ρόλο του παρουσιαστή στο J2US απάντησε αρχικά στα δημοσιεύματα για τις μεγάλες αμοιβές στους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζεται η εταιρεία παραγωγής του.

«Δεν παίρνουν πολλά, παίρνουν αυτά που πρέπει να πάρουν. Κάνω παραγωγές για τα κανάλια, αυτοί πληρώνουν. Τα deal κλείνει ο Κοκλώνης. Είμαι περήφανος για αυτό που έχω καταφέρει. Δεν μπορώ άλλο να βλέπω παραγωγές να σκίζουν και είναι από μη Έλληνες παραγωγούς. Με πειράζει να βλέπουμε μία παραγωγή στην ελληνική τηλεόραση στο prime time και έχει 60 τεχνικούς από άλλες χώρες και όχι από την Ελλάδα. Εγώ έχω 100% Έλληνες, στην Barking Well τα 670 άτομα είναι όλοι Έλληνες» τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:.

«Δεν ισχύει ότι πληρώνουμε ακριβά. Ο Κοκλώνης είναι εργολάβος, εκτελεί παραγωγές. Αυτή τη στιγμή στην τηλεόραση τις παραγωγές μας τις έχει παραγγείλει ένα κανάλι» δήλωσε.

Τί απαντάει στους ανταγωνιστές του που θεωρούν ότι ο ίδιος είναι μια… φούσκα και ένας… μετεωρίτης που αργά ή γρήγορα θα σκάσει και θα πέσει όπως ανέβηκε

«Για να “σκάσει” ο Κοκλώνης, θα σκάσει πρώτα το κανάλι» απάντησε κάθετα.

Μιλώντας στη συνέχεια για την προηγούμενη επαγγελματική του δραστηριότητα-απόπειρα με την AirFast Tickets αποκάλυψε πως εκείνο που τον έχει φτάσει στο σημείο που είναι σήμερα είναι το γεγονός ότι δεν αθετεί τον λόγο του ποτέ.

«Δεν είχα ούτε ευρώ. Όταν η AirFast Tickets δεν έβγαζε ούτε εισιτήριο, κράτησα όλο το προσωπικό και πληρωνόταν για έναν χρόνο. Δεν είχα να φάω σχεδόν, αλλά είμαι εδώ που είμαι επειδή δεν αθετώ τον λόγο μου».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στους δήθεν σταρ και τις λυκοφιλίες, από τα οποία κρατάει αποστάσεις.

«Σιχαίνομαι τους δήθεν σταρ, εγώ πιστεύω πως είμαστε όλοι το ίδιο. Δεν πιστεύω ότι στην Ελλάδα έχουμε celebrities, ο κόσμος έξω που παλεύει είναι celebrities. Σήμερα έχω εγώ λεφτά, αύριο η κυρία απέναντι, οι ρόλοι αλλάζουν. Υπήρχαν άνθρωποι που συμπαθούσα πολύ και μιλούσαν άσχημα για εμένα γι΄αυτό δεν μου αρέσει καθόλου η showbiz» τόνισε.

Επίσης, ο Νίκος Κοκλώνης μίλησε για τη σχέση αγάπης με τον Τρύφωνα Σαμαρά, ο οποίος του στάθηκε στη σοβαρή περιπέτεια υγείας που είχε, αλλά και για τη σχέση του που τελείωσε το περασμένο καλοκαίρι.

«Πριν από δύο χρόνια είχαμε πάει ένα ταξίδι και είχα γυρίσει και δεν ένιωθα καλά. Δεν το ξέρει κανείς αυτό… Και πήγα και έκανα εξετάσεις. Βγήκαν και μου λέει ο γιατρός σε βλέπω καλά αλλά για να τσεκάρουμε κάτι δείκτες. Και βγήκαν χάλια. Τον κοιτάω και του λέω “φίλε μου, δεν ξέρω αν θα τα βγάλω πέρα. Εκεί κατάλαβα ότι αυτό που μετράει είναι ότι ήρθαμε σε αυτόν τον κόσμο για κάποια μαθήματα και αναμνήσεις. Και ένα ευρώ να έχω στο βρακί μου θα το δώσω σε κάποιον που έχει ανάγκη και δεν θέλω να το λέω».

Εδώ και 9 μήνες, πάντως, κρατάνε ο ένας στον άλλο μούτρα γιατί ο Τρύφωνας Σαμαράς είπε μια πληροφορία που ο Νίκος Κοκλώνης δεν ήθελε να αναφέρει σε έναν φίλο τους και αυτό τον ενόχλησε. Αυτή τη στιγμή επίσης είναι συμπαραγωγός στην «Σμύρνη μου αγαπημένη».

Τέλος μίλησε και για την προσωπική του ζωή. Το περασμένο καλοκαίρι μάλιστα χώρισε από τη σχέση του και αυτό του στοίχισε.

«Είμαι πολύ συντηρητικός στις σχέσεις μου αν κολλήσω κόλλησα. Μπορεί ο κύκλος να μην έχει κλείσει και μπορεί ένας άλλος κύκλος να υπάρχει και να πάω να κουμπώσω. Πηγαίναμε στο γραφείο και σε αυτή τη γέφυρα μου έπιανε το χέρι αν δεν μου το έπιανε στενοχωριόμουν».