Στο επεισόδιο του Survivor 5 της Τρίτης (25/1) η ομάδα των Μαχητών κατάφερε να κερδίσει το έπαθλο της επικοινωνίας και σε αυτό οι «μπλε» είχαν την ευκαιρία να διαβάσουν για πρώτη φορά tweets από τους φανατικούς τηλεθεατές του ριάλιτι επιβίωσης.

Οι παίκτες έπαιξαν την… «τυφλόμυγα και η ασυνεννοησία πολλές φορές στους Κόκκινους έφερε φωνές με τον Άρη Σοϊλέδη να προσπαθεί μάταια να κατευνάσει τα πνεύματα.

Το 10-5 ήταν το τελικό σκορ με τους Μαχητές να παίρνουν μια ευρεία νίκη και τους Διάσημους να χάνουν πανηγυρικά το ματς.

Αυτό που κέρδισαν οι μπλε ήταν να διαβάσουν μηνύματα στο Twitter καθώς έχουν μείνει πίσω στα έπαθλα επικοινωνίας.

Χάρηκαν πολύ και με ανεβασμένο το ηθικό ετοιμάστηκαν να έρθουν αντιμέτωποι με τα σπαρταριστά σχόλια των χρηστών του διαδικτύου.

Από τα πιο επικά tweets αυτά για τον γάμο του Γιώργο Κατσαούνη με τη Μυριέλλα αλλά και του Σπύρου Μαρτίκα «αρχαιοελληνικό κάλλος».

Ο Γιώργος Κατσαούνης λοιπόν βρέθηκε αντιμέτωπος με την… αλήθεια του διαδικτύου και ήρθε σε μια αμήχανη ομολογουμένως κατάσταση. Πιο συγκεκριμένα, ο πολυσυζητημένος παίκτης του Survivor είδε αφενός μια εικόνα από την πρώτη αγκαλιά με την Μυριέλλα Κουρεντή αλλά και από το πρώτο τους φιλί μες στο νερό!

«Τώρα τι να πω… Την θυμάμαι εκείνη τη στιγμή που βρήκα την ευκαιρία να την αρπάξω. Την πήρα σε όποιο κοντινό λαγούμι βρήκα, φίλε, σε όποια γωνία. Μην μου κάνετε τέτοια τώρα! Θα σηκωθώ να φύγω, θα πάω στους κόκκινους» πρόδωσε με χαμόγελο ο Γιώργος Κατσαούνης στους συμπαίκτες του. «Παιδιά, αχ, αχ, αχ… Πω πω παιδιά χτυπάει η καρδούλα μου τότε. Δεν υπάρχει».

Λίγη ώρα αργότερα, όταν Διάσημοι και Μαχητές συνάντησαν εκ νέου τον παρουσιαστή του Survivor, ο Γιώργος Κατσαούνης βρήκε την ευκαιρία να πλησιάσει και να δώσει ακόμη ένα φιλί, στο μάγουλο αυτή τη φορά, στην Μυριέλλα Κουρεντή.