Το «Dancing With The Stars» επέστρεψε την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου στο Star, με την υπόσχεση να δώσει λάμψη και πολύ χορό στην βραδιά μας.

Η Βίκυ Καγιά έβαλε «φωτιά» στο stage με το μίνι και super stylish φόρεμά της.

Το πρώτο δε, ζευγάρι που διαγωνίστηκε η Βασιλική Μιλλούση κι ο Μαξίμ Στάντνικ άφησαν ένα μουσικό αεράκι, αυτό της Ελένη Φουρέιρα να τους παρασύρει κι έχοντας καλοκαιρινή διάθεση χόρεψαν μια απίστευτη samba.

Επόμενος διαγωνιζόμενος ο Σταύρος Βαρθαλίτης και η Μαρία Καμμενίδη που χόρεψαν tango, κατά τη διάρκεια ενός ρομαντικού δείπνου, με πολλές… κακές συνήθειες, αγγλιστί Bad Habits. Και ακολούθως η Χριστίνα Βραχάλη και ο Αργύρης Αργυρόπουλος που μετέτρεψαν τη σκηνή σε ρετρό διαμέρισμα, όπου ένα ζευγάρι δίνει μάχη για τον έρωτά του χορεύοντας salsa.

Όσο για το τί επιφύλαξε η συνέχεια του διαγωνισμού; Ο Έντουαρντ Στεργίου και η Ελισάβετ Μαντάνη ενώθηκαν σε ένα Βιεννέζικο Βαλς, αναδεικνύοντας τον μεγάλο έρωτα ενός άντρα για όλες τις γυναίκες. Ενώ η Μπέσσυ Αργυράκη που ανυπομονούσε να επιστρέψει στο παρκέ του Dancing with the Stars, με τον καβαλιέρο της Γεράσιμο Μοσχόπουλο παρουσίασαν ένα παθιασμένο Argentine Tango, σε μία έντονη χορευτική στιγμή.

Ένα ακόμα φαβορί για τον μεγάλο τίτλο του Dancing with the Stars είναι σίγουρα η Τζώρτζια Γεωργίου, η παρουσιάστρια από την Κύπρο που βλέπουμε καθημερινά στο Breakfast@Star.

Η Τζώρτζια, η σειρά της οποίας ήταν να εμφανιστεί στο παρκέ κι ο παρτενέρ της Αλέξανδρος Μπαχάριεφ με τη γνωστή… χημεία που έχουν μεταξύ τους, αναβίωσαν ένα σχολικό ρομάντζο χορεύοντας street.

Ο Dominic και η παρτενέρ του Ειρήνη Λιναρδή παρέσυραν το κοινό με ένα πολύ τρυφερό American Smooth.

Όπως ανέφερε στη Βίκυ Καγιά ο Covid-19 τον ταλαιπώρησε πολύ, με τους κριτές να είναι πολύ ικανοποιημένοι από τη χορογραφία που είδαν.

Η Δανάη Παππά τώρα άφησε για λίγο τις βεντέτες στον «Σασμό» και έδωσε το χορευτικό παρών στο DWTS της Παρασκευής (14/01) ως guest star της βραδιάς.

Η Θεοδώρα από την επιτυχημένη σειρά του Alpha έκανε μία εντυπωσιακή εμφάνιση στο πλατό του διαγωνισμού και έκλεψε την παράσταση με τάνγκο και πάσο ντόμπλε.

Ανατροπή στην αποχώρηση

Η βραδιά όμως είχε ανατροπές στη διαδικασία αποχώρησης. Η Βίκυ Καγιά είχε πάρα πολύ άγχος την ώρα που έπρεπε να εξηγήσει στο τηλεοπτικό κοινό ότι πρέπει να ψηφίσει το αγαπημένο του ζευγάρι επειδή η αποχώρηση θα ήταν διαφορετική από τις υπόλοιπες και τα δύο ζευγάρια με τη χαμηλότερη βαθμολογία θα βρισκόντουσαν απέναντι από τους κριτές που θα έπαιρναν την τελική απόφαση και έχασε τα λόγια της, ενώ παραδέχτηκε ότι ήταν αγχωμένη.

Τα δύο bottom ζευγάρια, λοιπόν, θα μονομαχούσαν σε dance off με τους κριτές να παίρνουν την τελική απόφαση.

Αυτά ήταν η Μπέσσυ Αργυράκη και ο Μοσχόπουλος και η Χριστίνα Βραχάλη και ο Αργύρης Αργυρόπουλος που ξαναχόρεψαν τις χορογραφίες τους για να διεκδικήσουν την παραμονή τους.

Με βάση τις επιδόσεις τους η Έλενα Λιζάρδου και η Μαρίνα Λαμπροπούλου επέλεξαν τη Χριστίνα. Ο Στέφανος Δημουλάς όμως πρόκρινε την Μπέσσυ Αργυράκη.

Το αποτέλεσμα κρίθηκε από τον Jason Ροδίτη που είχε διπλή ψήφο στην πιο δύσκολη απόφαση της βραδιάς.

Έδωσε θετική ψήφο στην Μπέσσυ Αργυράκη και έτσι αποχώρησαν οι Χριστίνα και o Αργύρης.

«Νομίζω ότι το Dancing τελείωσε νωρίτερα από ότι έπρεπε για εμάς, αυτό νομίζω» τόνισε με νόημα, μεταξύ άλλων, η δημοσιογράφος δίχως να κρύψει την εμφανή δυσαρέσκεια της για την απόφαση που πήραν οι κριτές του DWTS.