Το «Dancing With The Stars» επέστρεψε την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου στο Star, με την υπόσχεση να δώσει λάμψη και πολύ χορό στην βραδιά μας.

Η Βίκυ Καγιά έβαλε «φωτιά» στο stage με το μίνι και super stylish φόρεμά της.

Το πρώτο δε, ζευγάρι που διαγωνίστηκε η Βασιλική Μιλλούση κι ο Μαξίμ Στάντνικ άφησαν ένα μουσικό αεράκι, αυτό της Ελένη Φουρέιρα να τους παρασύρει κι έχοντας καλοκαιρινή διάθεση χόρεψαν μια απίστευτη samba.

Επόμενος διαγωνιζόμενος ο Σταύρος Βαρθαλίτης και η Μαρία Καμμενίδη που χόρεψαν tango, κατά τη διάρκεια ενός ρομαντικού δείπνου, με πολλές… κακές συνήθειες, αγγλιστί Bad Habits. Και ακολούθως η Χριστίνα Βραχάλη και ο Αργύρης Αργυρόπουλος που μετέτρεψαν τη σκηνή σε ρετρό διαμέρισμα, όπου ένα ζευγάρι δίνει μάχη για τον έρωτά του χορεύοντας salsa.

Όσο για το τί επιφύλαξε η συνέχεια του διαγωνισμού; Ο Έντουαρντ Στεργίου και η Ελισάβετ Μαντάνη ενώθηκαν σε ένα Βιεννέζικο Βαλς, αναδεικνύοντας τον μεγάλο έρωτα ενός άντρα για όλες τις γυναίκες. Ενώ η Μπέσσυ Αργυράκη που ανυπομονούσε να επιστρέψει στο παρκέ του Dancing with the Stars, με τον καβαλιέρο της Γεράσιμο Μοσχόπουλο παρουσίασαν ένα παθιασμένο Argentine Tango, σε μία έντονη χορευτική στιγμή.

Ένα ακόμα φαβορί για τον μεγάλο τίτλο του Dancing with the Stars είναι σίγουρα η Τζώρτζια Γεωργίου, η παρουσιάστρια από την Κύπρο που βλέπουμε καθημερινά στο Breakfast@Star.

Στο 12ο live η Τζώρτζια, η σειρά της οποίας ήταν να εμφανιστεί στο παρκέ κι ο παρτενέρ της Αλέξανδρος Μπαχάριεφ με τη γνωστή… χημεία που έχουν μεταξύ τους, αναβίωσαν ένα σχολικό ρομάντζο χορεύοντας street.

Όπως σχεδόν σε κάθε σόου, έτσι κι αυτήν τη φορά το ζευγάρι έκλεψε τις εντυπώσεις, με την επιτροπή να ανταμείβει την προσπάθειά τους.

Ο Dominik Stars χόρεψε μετά την περιπέτειά του με τον κορονοϊό

Τελευταίο ζευγάρι να διαγωνιστεί ο Dominic Stars και η Ειρήνη Λιναρδή.

Θύμα του… κορονοϊού έπεσε κι ο τραγουδιστής Dominik Stars, κι όπως αποκάλυψε στο 12ο live του Dancing with the Stars τον ταλαιπώρησε πολύ.

Ο Dominic και η παρτενέρ του Ειρήνη Λιναρδή παρέσυραν το κοινό με ένα πολύ τρυφερό American Smooth.

Όπως ανέφερε στη Βίκυ Καγιά ο Covid-19 τον ταλαιπώρησε πολύ, με τους κριτές να είναι πολύ ικανοποιημένοι από τη χορογραφία που είδαν.

Η κοκκινοσκουφίτσα Δανάη Παππά

Η Δανάη Παππά άφησε για λίγο τις βεντέτες στον «Σασμό» και έδωσε το χορευτικό παρών στο DWTS της Παρασκευής (14/01) ως guest star της βραδιάς.

Η Θοδώρα από την επιτυχημένη σειρά του Alpha έκανε μία εντυπωσιακή εμφάνιση στο πλατό του διαγωνισμού και έκλεψε την παράσταση με τάνγκο και πάσο ντόμπλε.

Η Βίκυ Καγιά και οι κριτές έμειναν με το στόμα ανοιχτό και την καταχειροκρότησαν.

Φαίνεται πως εκτός από ταλέντο στην υποκριτική η ηθοποιός διαθέτει και χορευτική φλέβα άλλωστε δεν είναι ξένη στο «άθλημα» αφού έχει ασχοληθεί με σύγχρονο χορό.

«Έφερες σασμό» της είπε η Έλενα Λιζάρδου ενώ και η Μαρίνα Λαμπροπούλου την έρανε με κομπλιμέντα για την εξαιρετική της τεχνική.

Στο πλατό ήταν και ο σύντροφός της, Λάμπρος Λάζαρης, ο οποίος την καμάρωσε και της έστειλε φιλιά.