Ιδιαίτερη ήταν η αντίδραση της Μαρίνας Πατούλη σε συνέντευξη που παραχώρησε την Πέμπτη (30/12) στο «Πρωινό», όταν ενημερώθηκε για τις δηλώσεις που έκανε για εκείνη, ο πρώην σύζυγός της και Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης.

Ο κ. Πατούλης είχε δηλώσει ότι εκείνη τον συμβουλεύεται για κάθε κίνηση που κάνει και η ίδια, όταν το άκουσε, έβαλε τα γέλια και στη συνέχεια ζήτησε να κλείσει η κάμερα. «Αλήθεια; Μάλιστα», είπε αρχικά και συνέχισε λίγο αργότερα: «Να του ευχηθώ καλή χρονιά, να προχωρήσει καλά και να υλοποιήσει τους στόχους του, δεν έχω κάτι άλλο».

Ο δημοσιογράφος ανέφερε τη θέση του Γιώργου Πατούλη ότι ήταν καθοδηγούμενος για τη δημόσια εικόνα του από τη Μαρίνα Πατούλη κι εκείνη απάντησε: «Καθοδηγούμενος ο Περιφερειάρχης από τη θέληση της γυναίκας του; Είναι προκλητικό αυτό. Αλήθεια; Κλείσε λίγο την κάμερα. Δηλαδή καθοδηγήθηκε ή χειραγωγήθηκε από τη δική μου θέληση; Είναι άστοχες αυτές οι εκφράσεις. Και θεωρώ ότι δεν του κάνουν καλό στην πολιτική του εικόνα που είναι η πρώτη του προτεραιότητα».

«Συγγνώμη, να ρωτήσω κάτι; Ο κύριος περιφερειάρχης ήρθε στην εκπομπή σας για να κάνει δηλώσεις για το τι θα κάνω εγώ στο μέλλον; Αλήθεια; Εγώ του εύχομαι καλή πολιτική πορεία με τις φιλοδοξίες και τη στρατηγική που ακολουθεί επιτυχημένα μέχρι σήμερα. Το τι θα κάνω εγώ θα το ανακοινώσω σύντομα», επεσήμανε.