Συνέντευξη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» με παρουσιάστρια την Μπέτυ Μαγγίρα έδωσε την Τετάρτη (10/11) ο Βασίλης Πορφυράκης. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε με την απώλεια της μητέρας του, αλλά και για τη σχέση του με τη σύντροφό του, τη Ματίνα Νικολάου.

«Έξι χρόνια ήμουν απών από τα μουσικά πράγματα και είχα βγάλει από τη ζωή μου το τραγούδι, γιατί κάποια βιώματα οικογενειακών θεμάτων άφησαν κατάλοιπα. Έχω παλέψει με την κατάθλιψη σώμα με σώμα. Όσο περνάνε τα χρόνια τόσο περισσότερο μου λείπει η μητέρα μου. Την έχω κάνει τατουάζ.

Η ψυχοθεραπεία και η πίστη στο Θεό με βοήθησαν να ξεπεράσω το χαμό της μητέρας μου. Μέχρι τα 20 μου δεν πίστευα στο Θεό, μέχρι που είδα το σχήμα του σταυρού στο κεφάλι της μητέρας μου», είπε αρχικά ο Βασίλης Πορφυράκης.

Ο Βασίλης Πορφυράκης απάντησε στη συνέχεια για τη σύντροφό του, Ματίνα Νικολάου: «Η οικογένεια είναι απόφαση ζωής, δεν θέλω να κάνω παιδιά. Σκύλο πήραμε με τη Ματίνα και πνιγήκαμε. Η Ματίνα είναι η ψυχή μου, αλλά δεν θέλει να με παντρευτεί, έχει “παίξει” με όλο το τηλεοπτικό κοινό της Ελλάδος. Αισθάνομαι ζεστασιά και στοργή όταν είμαι μαζί με τη Ματίνα. Δεν έχουμε μεγάλη διαφορά ηλικίας παρότι εκείνη πιστεύει ότι έχουμε» δήλωσε και στη συνέχεια αναφέρθηκε και στη στήριξη που λαμβάνει από τον Νίκο Μουτσινά:

«Ο Νίκος Μουτσινάς με βοηθάει πολύ μέσα από τις συζητήσεις που κάνουμε. Με έχει στηρίξει και με έχει αγκαλιάσει. Όταν τσακώνομαι με τη Ματίνα, ο Νίκος πάντα παίρνει το μέρος μου. Είχαμε κάποιες τηλεοπτικές προτάσεις με τη Ματίνα,. Αλλά δεν ευοδώθηκαν. Θα μου άρεσε να συμμετέχω στο J2US με τη Ματίνα», πρόσθεσε επίσης ο Βασίλης Πορφυράκης.