Νέος «πόλεμος» και… μετωπική ξέσπασε στη βίλα του The Bachelor στο επεισόδιο της Πέμπτης (04/11) ανάμεσα στα κορίτισια με την Ιζαμπέλα να είναι εκείνη που με μια της κουβέντα έκανε κάποιες από τις συμπαίκτριές τους να ξεσπάσουν.

Συγκεκριμένα η Ιζαμπέλα δήλωσε ότι δεν υπολογίζει καμία ως αντίπαλο, οι φωνές ξεκίνησαν μέσα στο σπίτι και η Ιωάννα ανέλαβε να τις κατευνάσει, ωστόσο στο τέλος βγήκε από τα ρούχα της και άρχισε να ωρύεται.

«Είναι σαν να χτυπάς σε ξύλο. Κούφιες όλες», είπε στην κάμερα, ενώ στην αντιπαράθεση της Ντίνας με την Αθηνά ΝY, ζήτησε από τα κορίτσια να μιλάνε μία μία σε πολύ έντονο ύφος.

«Δεν μπορείτε να μιλάτε σαν άνθρωποι. Έλεος, να σέβεστε η μία την άλλη. Γιατί είμαστε άνθρωποι πάνω από όλα. Βλέπω την αντίδρασή σας, τουλάχιστον εγώ υψώνω τον τόνο της φωνής μου, αλλά δεν κοροϊδεύω όπως εσείς», φώναζε και σηκώθηκε και έφυγε.

«Αναγκάστηκα να φύγω γιατί δεν μπορούσα άλλο, έγκωσα. Αναγκάστηκα να φωνάξω για να με ακούσουν, γιατί τα συγκεκριμένα κορίτσια δεν ακούν, έχουν μάθει μόνο να φωνάζουν, να κοροϊδεύουν και απλώς δεν ξέρω, νομίζουν ότι κάποιες είναι» τόνισε η Ιωάννα στην προσωπική της συνέντευξη εμφανώς πιο ήρεμη.