Ακόμη πιο ξεκαρδιστική και ανατρεπτική επιστρέφει, τη νέα σεζόν, «Η τούρτα της μαμάς» στην ΕΡΤ1. Τα γυρίσματα των νέων επεισοδίων της σειράς, συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς στο γνώριμο σκηνικό της μονοκατοικίας, που φιλοξενεί, αυτή τη χρονιά, νέες ιστορίες γέλιου, αλλά και συγκίνησης.

Η οικογένεια του Τάσου και της Ευανθίας, αλλά και απρόσμενοι guests-έκπληξη, πρωταγωνιστούν στις νέες περιπέτειες που έχει εμπνευστεί το δημιουργικό δίδυμο της σειράς, ο Αλέξανδρος Ρήγας, που συνεχίζει να υποδύεται τον ρόλο του κυνικού θείου Ακύλα, και ο Δημήτρης Αποστόλου.

Στα νέα επεισόδια, η διάσταση Κυριάκου και Βέτας, η οποία επιμένει στο διαζύγιο, συνεχίζεται με απρόβλεπτες εξελίξεις. Οι ανατροπές στην καθημερινότητα όλων των μελών της οικογένειας είναι αναπόφευκτες, όταν η πρώην κοπέλα του Θωμά μένει έγκυος. Η μοναδική γιαγιά Μαριλού συναντά έναν παλιό της έρωτα και το σκηνικό γίνεται εκρηκτικό.

Νέα πρόσωπα μπαίνουν στη σειρά

Στα νέα επεισόδια της σειράς, μεταξύ άλλων, θα δούμε ως guest τους ηθοποιούς Θάλεια Ματίκα (Αμαλία) και Τάσο Ιορδανίδη (Διαμαντής), οι οποίοι υποδυόμενοι τους δικηγόρους αναλαμβάνουν το διαζύγιο της Βέτας και του Κυριάκου αντίστοιχα. Η Αμαλία και ο Διαμαντής είναι και οι ίδιοι παντρεμένοι και χωρισμένοι, οπότε όταν συναντιούνται τυχαία στο τραπέζι της Ευανθίας η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου.