Λίγα λεπτά μετά τις 21:00, Ο Γιώργος Λιανός υποδέχθηκε το τηλεοπτικό κοινό στο Survivor για προτελευταία φορά.

Ο ημιτελικός του Survivor ξεκίνησε σε ζωντανή σύνδεση από το Άλσος Γαλατσίου και ο παρουσιαστής αντίκρισε μπροστά του, εκτός από το κοινό, και τους… υπέρλαμπρους πρώην παίκτες του Survivor οι οποίοι είχαν φορέσει τα καλά τους για να τιμήσουν τους 4 φιναλίστ, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Γιώργο Κόρομι, Σάκη Κατσούλη και Ηλία Μπογδάνο.

Μια μπλούζα έφερε ταραχή

Λίγα μόλις λεπτά πριν ξεκίνησε η ζωντανή συνδεση από το Άλσος Γαλατσίου το κλίμα είχε ήδη… δυναμιτιστεί. Τα συνθήματα έδιναν και έπαιρναν όμως μια μπλούζα έφερε ταραχή. Ο λόγος είναι πως η μπλούζα ενός καλεσμένου έγραφε ακατάλληλη λέξη η οποία δεν μπορούσε να φανεί στον “αέρα”. Άνθρωπος της παραγωγής επιστρατεύτηκε και έφερε μια ειδική ταινία με την οποία κρύφτηκε η ακατάλληλη λέξη.

Οι απουσίες

Όπως ήταν αναμενόμενο τα βλέμματα όλων έψαχναν να… Μετρήσουν απουσίες. Όπως ενημέρωσε ο Γιώργος Λιανός, για προσωπικούς τους λίγους απουσιάζουν από τον ημιτελικό του Survivor οι James Καφετζής, Νικολέτα Μαυρίδη, Περικλής Κονδυλάτος, Χριστίνα Κεφαλά και Αλέξης Παππάς.

Ο χαιρετισμός του Γιώργου Κοψιδα στον Ντάφι

Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός πως ο Γιώργος Κοψιδάς πλησίασε τον Τριαντάφυλλο και τον χαιρέτησε. Ο λόγος που προκάλεσε εντύπωση είναι πως οι δύο παίκτες δεν είχαν τις καλύτερες σχέσεις και ουκ ολίγες φορές είχαν ανταλλάξει… πυρά.

Το πρώτο διάλειμμα

Όταν ξεκίνησε το πρώτο διάλειμμα ο Τριαντάφυλλος σηκώθηκε από τη θέση του και έσφιξε στην αγκαλιά του τη “μαμά” Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Οι δύο παίκτες δεν έχουν κρύψει την αδυναμία που έχουν ο ένας στον άλλον και μάλιστα ο τραγουδιστής έχει δηλώσει την επιθυμία να παντρέψει τη φίλη του.

Ο Γιώργος Κόρομι και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη διεκδικούν τη θέση τους στον μεγάλο τελικό που θα πραγματοποιηθεί αύριο Δευτέρα 5 Ιουλίου.

Σοφία Πελεκάνου