Μετά το συναρπαστικό φινάλε της 1ης σεζόν σίγουρα έχουμε κάποια αναπάντητά ερωτήματα για τους αγαπημένους μας χαρακτήρες και το πως μπορεί να εξελιχθούν τα πράγματα στην 2η σεζόν της σειράς «Shadow and Bone».

Ας τα δούμε όμως αναλυτικά

Ακολουθούν spoilers από το lordoftheseries.gr

1. Ποια είναι η επόμενη κίνηση του Kirigan;

Στο φινάλε της σεζόν είδαμε πως ο Kirigan επέζησε από την μάχη μέσα στο σκοτεινό πέπλο/τείχος και καθώς έβγαινε από αυτό, είδαμε ότι μπορεί να ελέγχει τα volcra, τα οποία μάλιστα τα διατάζει να τον ακολουθήσουν. Θα κυνηγήσει την Alina για να πάρει τις δυνάμεις; Θα επιστρέψει στον ρόλο το ως επικεφαλής της Δεύτερης Στρατιάς ή θα αποκαλύψει δημοσίως ότι είναι ο BlacK Heretic που δημιούργησε το σκοτεινό πέπλο; Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε ποια θα είναι η επομένη του κίνηση και που θα κατευθυνθεί καθώς νιώθει προδομένος και σίγουρα θα θελήσει να πάρει εκδίκηση.

2. Πόσο θα αλλάξουν τα πράγματα μετά την καταστροφή στο Novokribirsk;

Μετά την καταστροφή στο Novokribirsk από την επέκταση του σκοτεινού πέπλου, είναι ακόμη άγνωστο το πως θα επηρεαστούν άλλες περιοχές του βασιλείου της Ravka. Θα δουν αυτή την καταστροφή ως ευκαιρία τα άλλα βασίλεια (Fjerda και Shu-Han) για να κινηθούν και να ασκήσουν πίεση στην Ravka; Θα μεγαλώσει το μίσος εναντίον των Grisha λόγω αυτού του γεγονότος; Ένα είναι σίγουρο πάντως, πως αν τα πράγματα για τους Grisha ήταν δύσκολα πριν την καταστροφή, αναμένεται να γίνουν ακόμη χειρότερα.

3. Είναι ο Mal κρυφός Grisha;

Το παραπάνω ερώτημα σίγουρα θα σας έχει περάσει από το μυαλό, ειδικά όταν βλέπαμε τα flashbacks στο ορφανοτροφείο και την προσπάθεια της Alina και του Mal να μην περάσουν το τεστ για το αν είναι Grisha ή όχι. Εφόσον οι δυνάμεις τις Alina άργησαν να ενεργοποιηθούν, δεν αποκλείεται να δούμε και τον Μal να ανακαλύπτει ότι είναι Grisha. Μπορεί να υπάρχουν περισσότερα στην ιστορία του από το ορφανοτροφείο απ’ ότι έχουμε δει στην 1η σεζόν. Μπορεί να εξελιχθεί σε ένα μεγάλο κρυφό όπλο για να νικηθεί ο Darkling!

4. Υπάρχουν περισσότερα στην ιστορία των Κορακιών;

Σίγουρα τα Κοράκια ήταν από τους χαρακτήρες που έκλεψαν την παράσταση στην 1η σεζόν της σειράς. Υπάρχουν όμως πολλά ερωτήματα που έχουμε μετά το τέλος της σεζόν. Θα βρει για παράδειγμα η Inez τον αδερφό της; Θα δούμε την ιστορία του Kaz και πως έφτασε εκεί που έφτασε; Θα βοηθήσουν την Alina στην προσπάθεια της να σταματήσει τον Darkling; Τα Κοράκια φαίνεται ότι θα παίξουν κάποιον ρόλο στην συνέχεια της σειράς και κάτι μου λέει ότι θα τους ξαναδούμε!

5. Θα καταφέρει η Nina να σώσει τον Matthias;

Μία από τις ιστορίες που σίγουρα αγαπήσαμε προς τα τελευταία επεισόδια της σειράς ήταν αυτή του Matthias και της Nina. Είδαμε πως η Nina προκειμένου να τον σώσει από τα χέρια των Grisha, τον κατηγόρησε ότι είναι δουλέμπορος, τραβώντας παράλληλα και το ενδιαφέρον ενός καπετάνιου που εισέπραττε αμοιβές για δουλεμπόρους. Έτσι ο Matthias βρίσκεται κρατούμενος με το σχέδιο της Nina να της γυρνάει μπούμερανγκ όταν μαθαίνει πως η υπόθεση του Matthias μπορεί να πάρει χρόνια μέχρι να πάει στα δικαστήρια! Μένει λοιπόν να δούμε αν θα μπορέσει να βρει έναν άλλο τρόπο για να τον σώσει!