Η Μαρία Θωμά κατά την αποχώρηση της από τη «Φάρμα» άφησε ένα γράμμα με το οποίο έθεσε υποψήφιο αρχηγό του σπιτιού τον Στράτο Τζώρτζογλου.

Εξάλλου, ο ηθοποιός ήταν εκείνος που εμψύχωνε τη Μαρία Θωμά όταν εκείνη έδινε τον καλύτερο της εαυτό στον στίβο μάχης κατά την μονομαχία όπου διεκδικούσε τη παραμονή της στο σπίτι.

Κατά την ψηφοφορία για τον δεύτερο υποψήφιο αρχηγό, στήθηκε ντέρμπι ανάμεσα στον Θανάση Πάτρα και τον Μιχάλη Ιατρόπουλο και ο ίδιος ο Στράτος Τζώρτζογλου κλήθηκε να επιλέξει τον αντίπαλό του λόγω της ισοψηφίας των δύο ανδρών.

Τονίζοντας πως το σκεπτικό του είναι πως θέλει να προστατέψει το φίλο του, Μιχάλη Ιατρόπουλο από τις δυσκολίες, ο Στράτος Τζώρτζογλου επέλεξε ως αντίπαλο του, τον Θάναση Πάτρα.

Τα όσα είπε όμως εκνεύρισαν τον Μιχάλη Ιατρόπουλο.

«Αηδίες και ξεράσματα. Δεν χρειαζόμουν την προστασία αυτή. Ήταν προσβλητικό. Φοβάται ο βρεγμένος τη βροχή; Πώς λες σε έναν άνθρωπο που δουλεύει όλη μέρα ότι τον προστατεύεις;» τόνισε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος ο οποίος μιλώντας στη κάμερα της παραγωγής σημείωσε πως ο συμπαίκτης και συνάδελφος του κινείται βάση στρατηγικής.