Ένα ανατρεπτικό επεισόδιο παρακολουθήσαμε στο Survivor 4 το βράδυ της Τετάρτης 10/3, με τσακωμούς, εντάσεις αλλά και μία αποχώρηση.

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την απόφαση του κοινού, που ήταν να αποχωρήσει από το Survivor , ο Γιώργος Ταβλαδάκης.

Στο παιχνίδι επιβίωσης παρέμειναν οι «κόκκινοι» Τριαντάφυλλος και Μαριάνθη Κάσδαγλη και ο «μπλε» Νίκος Μπάρτζης.

Το κλίμα ήταν βαρύ στη «κόκκινη» παραλία για τον Τριαντάφυλλο, ο οποίος είχε πολλά νεύρα και έριχνε το φταίξιμο που τον ψήφισε ο «φίλος» του ο Κόρο στον Γιώργο Κοψιδά. Ο Γιώργος Κοψιδάς αποκάλυψε ότι όταν μπήκε στο παιχνίδι είχε μόλις 200 ευρώ λόγω της κορονο-κρίσης και απορούσε πως μπορεί να επηρεάζει τόσο πολύ τον κόσμο και πως είναι δυνατόν να έχει τις ίδιες νίκες με τον Τριαντάφυλλο, όπως ισχυρίζεται ο τραγουδιστής.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος αποκάλυψε ότι ο Τριαντάφυλλος έταξε χρηματικό ποσό σε αυτόν και τον Κόρο για να μην τον ψηφίσει, ενώ δεν μπορούσε να πιστέψει την αλλαγή του τραγουδιστή από την ώρα που ψηφίστηκε. Κόρο και Τριαντάφυλλος επιχείρησαν να τα βρουν χωρίς αποτέλεσμα.

Στη παραλία των «μπλε» ο Γιώργος Ταβλαδάκης δεν τα είχε με την Άννα Μαρία Βέλλη που τον ψήφισε, αλλά με τον Τζέιμς Καφετζή θεωρώντας τον υπεύθυνο που βγήκε στον τάκο. Η Άννα Μαρία Βέλλη, εμφανίστηκε ενοχλημένη και με το ότι ο Ταβλαδάκης την είπε ψεύτρα εκτός από κλέφτρα και με το ότι ξέρει πράγματα από έξω τα οποία χρησιμοποιεί για να τους ρίξει την ψυχολογία.

Ένταση επικράτησε πριν το αγώνα για την επικοινωνία με τον Τριαντάφυλλο να ζητάει συγγνώμη που παραφέρθηκε και ήταν απότομος, με τον Κόρο να παρεμβαίνει και να του θυμίζει ότι χθες έβρισε τον Ασημακόπουλο, ο οποίος μπήκε στην κουβέντα και ανέφερε πως ο τραγουδιστής προσπάθησε να τους δωροδοκήσει. Ο Αλέξης Παππάς πήρε το μέρος του τραγουδιστή.

Στον στίβο μάχης παρακολουθήσαμε ένα δυνατό ντέρμπι. Η Χριστίνα, μετά από λάθος της Νικολέτας στους στόχους έκανε το 9-7 για τους μπλε και στη συνέχεια ο Τζέιμς νίκησε τον Κόρο κάνοντας το τελικό 10-7 υπέρ της μπλε ομάδας, προσφέροντας στους συμπαίκτες του χαλβά με ψωμί και το έπαθλο της επικοινωνίας.

Τα «γαλλικά» στο συμβούλιο του νησιού

Στο συμβούλιο του νησιού δημιουργήθηκε νέα ένταση με τον Αλέξη Παππά να υπερασπίζεται τον φίλο του Τριαντάφυλλο βάζοντάς τα με τον Κόρο, αναγκάζοντας τον Γιώργο Λιανό να επέμβει για να αποκαταστήσει την τάξη μετά από κάποια «γαλλικά» που ακούστηκαν.

Ο «Ντάφυ» δήλωσε πως αισθάνεται μόνος και απομονωμένος από την κόκκινη ομάδα και εξήγησε πως δεν έχει δωροδοκήσει κανέναν, απλά πάνω στη χαρά του σε κάποια νίκη είχε πει στους συμπαίκτες του ότι όταν βγουν έξω θα τους κάνει κάποιο δώρο.

Από τους υποψήφιους προς αποχώρηση, Νίκο Μπαρετζη, Γιώργο Ταβλαδάκη, Μαριάνθη Κάσδαγλη και Τριαντάφυλλο, το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε να κρατήσει στο παιχνίδι τους Μπαρτζή, Κάσδαγλη, Τριαντάφυλλο και να στείλει πίσω στην πατρίδα τον Ταβλαδάκη.