Ο Αιμιλιάνο ήταν η πρώτη αποχώρηση του μεγάλου τελικού του GNTM 3. Ο παίκτης έφτασε μια ανάσα από το μεγάλο έπαθλο και το πολυπόθητο συμβόλαιο με το πρακτορείο μοντέλων, ωστόσο οι κριτές είχαν να πάρουν  μια δύσκολη απόφαση η οποία κρίθηκε σε λεπτομέρειες.

Στην συνέχεια, Παρασκευή, Ηρακλής και Ανδρέας αφού αποχαιρέτησαν τον συμπαίκτη τους βρέθηκαν μπροστά στους κριτές όπου τους περίμενε μια ακόμα έκπληξη.

«Έχω μια τεράστια έκπληξη για σας. Από αυτή την στιγμή, αυτό το λεπτό, αυτό το δευτερόλεπτο ανοίγουν οι γραμμές του κοινού για εσάς. Μέχρι το τέλος του τελικού το κοινό μπορεί να ψηφίζει το αγαπημένο του μοντέλο» ενημέρωσε τους παίκτες η Βίκυ Καγιά και οι τρεις φιναλίστ ξαφνιάστηκαν.

Η πρώτη αποχώρηση του τελικού είναι γεγονός- Ο Αιμιλιάνο έφτασε στην πηγή αλλά δεν ήπιε νερό

Μια δύσκολη απόφαση κλήθηκαν να πάρουν οι κριτές του GNTM 3 καθώς βρέθηκαν μπροστά στους τέσσερις καλύτερους του φετινού διαγωνισμού και έπρεπε να αποφασίσουν ποιος θα αποχωρούσε.

Παρασκευή, Ηρακλής, Αιμιλιάνο και Ανδρέας στο τέλος της πρώτης δοκιμασίας του τελικού GNTM βρέθηκαν μπροστά στην κριτική επιτροπή ώστε να ακούσουν ποιος θα δει την πόρτα της εξόδου μια ανάσα από το μεγάλο έπαθλο και το πολυπόθητο συμβόλαιο με το πρακτορείο μοντέλων.

«Θέλω να πάω σπίτι μου» σχολίασε η Ζενεβιέβ Μαζαρί όσο οι κριτές συζητούσαν μεταξύ τους ποιον παίκτη θα επιλέξουν να φύγει. «Είστε η πιο δυνατή τετράδα μέχρι στιγμής στο GNTM» και «Για μένα είστε όλοι νικητές» είπε ο Δημήτρης Σκουλός στους αγχωμένους παίκτες.

Άγγελος Μπράτης και Ζενεβιέβ Μαζαρί ευχαρίστησαν τους παίκτες ενώ έκαναν ιδιαίτερη αναφορά στην πορεία τους. Η Βίκυ Καγιά μη θέλοντας να παρατείνει την αγωνία των φιναλίστ ανακοίνωσε πως ο παίκτης που αποχωρεί από το διαγωνισμό είναι ο Αιμιλιάνο.

Τα «πήρε» ο Γιώργος Καράβας με τους φιναλίστ του τελικού και έβαλε τις φωνές

Ο μεγάλος τελικός του GNTM ξεκίνησε και οι τέσσερις καλύτεροι του φετινού κύκλου βρέθηκαν αντιμέτωποι με την πρώτη τους δοκιμασία.

Στην συγκεκριμένη δοκιμασία οι Παρασκευή, Ηρακλής, Αιμιλιάνο και Ανδρέας ανέβηκαν στην πασαρέλα και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό μπροστά στους κριτές του GNTM.

Ο coach των παικτών, Γιώργος Καράβας έδωσε τις οδηγίες του στους διαγωνιζόμενους και από τα παρασκήνια παρακολουθούσε τις αποδόσεις τους.

Ωστόσο, ένα λάθος των αγοριών εκνεύρισε τον Γιώργο Κάραβα ο οποίος τα «πήρε» αρκετά και τους έβαλε τις φωνές.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της πρώτης πασαρέλας, ο Γιώργος Καράβας ενημέρωσε τους άνδρες φιναλίστ πως θα πρέπει να έχουν στο νου της τη μοναδική γυναίκα της παρέας, Παρασκευή Κερασιώτη η οποία λόγω των τακουνιών δεν θα μπορεί να «τρέξει» στην πασαρέλα άρα θα πρέπει εκείνοι να ακολουθήσουν πιο αργό ρυθμό ώστε να τη βοηθήσουν.

Κάτι το οποίο δεν έγινε κατά τη διάρκεια της πασαρέλας και το παρατήρησε ο Γιώργος Καράβας με αποτέλεσμα να εκνευριστεί.

Απουσιάζει από τον τελικό ο Άγγελος Μπράτης

Το βράδυ της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε ο ημιτελικός του GNTM κατά τον οποίο αποχώρησε ο Έντουαρντ μια ανάσα από τον τελικό. Η απουσία του κριτή Άγγελου Μπράτη ήταν κάτι το οποίο σχολιάστηκε ενώ η Βίκυ Καγιά ενημέρωσε τους αγχωμένους παίκτες πως ο Άγγελος Μπράτης θα εμφανιστεί… ψηφιακά.

Ο Άγγελος Μπράτης έκανε την εμφάνιση του μέσω Skype όπου μίλησε με τους παίκτες. Πριν λίγες ώρες ξεκίνησε ο μεγάλος τελικός του GNTM από τον οποίο ένας από τους τέσσερις φιναλιστ, Παρασκευή, Ηρακλή, Αιμιλιάνο και Ανδρέα θα αγγίξει το όνειρο του για μια καριέρα στο χώρο της μόδας.

Ωστόσο και από τον τελικό απουσιάζει ο Άγγελος Μπράτης, ο οποίος, όπως όλα δείχνουν δεν θα εμφανιστεί ζωντανά ούτε απόψε ενώ την κριτική του και τις βαθμολογίες τους θα τις δώσει  μέσω Skype.