Οι μέρες στο σπίτι του GNTM 3 περνούν και οι παίκτες καλούνται να δοκιμαστούν σε νέες δοκιμασίες.

Τα επίδοξα μοντέλα, το βράδυ της Τρίτης κλήθηκαν να φωτογραφηθούν υποβρύχια και να αποδώσουν με φυσικότητα καθημερινές δραστηριότητες.

Ο Δημοσθένης, ο οποίος ήταν νικητής της προηγούμενης δοκιμασίας κλήθηκε να μοιράσει disadvantage.

Ο Άγγελος Μπράτης κάλεσε τον Δημοσθένη μπροστά και τον ενημέρωσε για το ποιες δραστηριότητες θα πρέπει να γίνουν κάτω από το νερό. Αυτές ήταν: α) Μιλάτε στο τηλέφωνο β) διαβάζετε ένα βιβλίο γ) ποτίζετε λουλούδια δ)πίνετε χυμό ε) γράφετε σε γραφομηχανή και στ) βάζετε κραγιόν τα κορίτσια ή ξυρίζεστε τα αγόρια.

Ο παίκτης κράτησε για τον εαυτό του το ξύρισμα και έδωσε στη Μαρινέλα και τον Εμμάνουελ disadvantage.

Ωστόσο τα όσα αγενή είπε για τη Μαρινέλα, έκαναν έξαλλη την Ζενεβιέβ Μαζαρί.

«Το πρώτο μου μειονέκτημα θα πάει στη Μαρινέλα! Είναι ένα παιδί με το οποίο δεν κάνουμε παρέα στο σπίτι, υπάρχει δεν υπάρχει μου είναι το ίδιο, μου είναι αδιάφορη. Όσο έχω προλάβει να την γνωρίσω, δε μου αρέσει ο χαρακτήρας της, δε μου αρέσει η αύρα της δεν μου αρέσει η ενέργεια της. Από κει και πέρα νομίζω ότι κινείται στη μετριότητα και, επειδή τη βλέπω και στο σπίτι και κοιμάμαι, το πρώτο μου μειονέκτημα πάει στη Μις Κοιμισμένη 2020. Τη Μαρινέλα», είπε ο Δημοοσθένης.

Η Μαρινέλα μιλώντας στην κάμερα της παραγωγής δήλωσε: «Πραγματικά είναι τόσο διπρόσωπος που δεν πιστεύω ότι αξίζει να ανοίγει το στόμα του μπροστά στις κάμερες. Δεν ταιριάζουν όλοι με όλους. Δεν πιστεύω ότι είμαι η Μις Κοιμισμένη 2020! Δεν έχω ανοιχτεί στον Δημοσθένη, δε με έχει γνωρίσει, ούτε και θα του δοθεί αυτή η ευκαιρία γιατί δε θέλω».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.