Τέλη Σεπτεμβρίου και οι Σπέτσες γέμισαν κόσμο που έφεραν άρωμα… Χόλιγουντ στο νησί καθώς εκεί πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα της νέας ταινίας «The Lost Daughter» με πρωταγωνίστρια την Ολίβια Κόλμαν.

Ανάμεσα τους όμως και δυο Έλληνες ηθοποιοί, ο Αλέξανδρος Μυλωνάς και ο Νίκος Πουρσανίδης.

Ο ηθοποιός Αλέξανδρος Μυλωνάς παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των ΚουΚου» το πρωί της Πέμπτης με αφορμή αυτήν την συμμετοχή του και αναφέρθηκε στην εμπειρία του αλλά και στην πρόταση που δέχθηκε και αρνήθηκε να συμμετέχει στις «Άγριες Μέλισσες».

«Η προσέγγιση έγινε από τον Μάκη Γαζή ο οποίος είναι casting director και ειδικεύεται στις αγγλόφωνες ταινίες. Έκανα ένα δοκιμαστικό με το βίντεο και μετά με διάλεξαν» ανέφερε αρχικά ο Αλέξανδρος Μυλωνάς για την συμμετοχή του στην χολιγουντιανή ταινία «The Lost Daughter» και πρόσθεσε: «Ήταν μια θαυμάσια εμπειρία για μένα, ίσως η καλύτερη που είχα ποτέ διότι γνώρισα ανθρώπους που τους εκτιμώ και τους θαυμάζω. Ήταν πάρα πολύ ζεστοί και φιλικοί».

Αναφορικά με τα μέτρα προστασίας κατά του κορονοϊού που πήρε η παραγωγή της ταινίας σχολίασε: «Πριν πάω στις Σπέτσες έπρεπε να κάνω τρία τεστ covid-19 και με το που έφτασα εκεί έκανα άλλα δύο τεστ μετά μπήκα τρείς μέρες καραντίνα στο δωμάτιο μου και μετά βγήκα έξω».

Ποιο ρόλο υποδύεται ο Αλέξανδρος Μυλωνάς; «Παίζω έναν καθηγητή λογοτεχνίας στο Πανεπιστήμιο. Οι σκηνές που έχω είναι με την πρωταγωνίστρια όταν εκείνη είναι νέα. Το ρόλο αυτό τον έχουν δυο διαφορετικές γυναίκες. Η Ολίβια Κόλμαν τον παίζει όταν είναι λίγο πιο μεγάλη στην ηλικία και η Τζέσι Μπάκλεϊ όταν είναι νέα» απάντησε.

Ο Αλέξανδρος Μυλωνάς είχε δεχθεί όμως πρόταση να συμμετέχει και στις «Άγριες Μέλισσες» του Ant1 και αρνήθηκε.

«Δέχτηκα μια πρόταση για τις Άγριες Μέλισσες αλλά δεν μπορούσα να την κάνω διότι έπρεπε να είμαι ξυρισμένος και στις Σπέτσες με ήθελαν με γένια. Οπότε, διάλεξα τις Σπέτσες», ανέφερε ο Αλέξανδρος Μυλωνάς.