Τα υποψήφια μοντέλα του GNTM 3 βρέθηκαν σε πάρκο αναψυχής στην πιο παιχνιδιάρικη δοκιμασία μέχρι στιγμής. Ο Αιμιλιάνο Μάρκου, ο οποίος ήταν ο νικητής του τελευταίου πλατό μοίρασε disadvantage σε τρεις συμπαίκτες του με σκοπό να τους δυσκολέψει.

Η «μοιρασιά» που έκανε όμως ο Αιμιλιάνο έκανε την αδρεναλίνη και τα νεύρα των συμπαικτών του να… εκτοξευτούν με τη Λία, η οποία πήρε disadvantage, να αναφέρεται σε περιστατικό από την προηγούμενη δοκιμασία.

Η αναφορά αυτή της παίκτριας προκάλεσε περαιτέρω εκνευρισμό ανάμεσα στους συμπαίκτες οι οποίοι διχάστηκαν, με τους μισούς να την υπερασπίζονται και τους άλλους μισούς να καταφέρονται εναντίον της.

Ο Ανδρέας Αθανασόπουλος, μάλιστα, αναφέρθηκε στη Ρασέλ και τη φιλία της με τη Μέγκι Ντρίο από το GNTM 1: «Γενικά η Ρασέλ είναι ένα άτομο που της αρέσει να ανάβει φωτιές, να λέει τα δικά της. Είναι φίλη με τη Μέγκι από το πρώτο, οπότε ξέρει… Έχουν συζητήσει μεταξύ τους και της είπε “πήγαινε και πες τις βλακείες που έλεγα κι εγώ και θα κάνεις σαματά”. Η Ρασέλ δεν έχει έρθει για μόντελινγκ… Φιλαράκι μου είναι η Λία, δεν θα τη βοηθήσω την κοπέλα;».

Ο Εμμανουέλ από την άλλη έσπευσε να σχολιάσει στη Ρασέλ πως διαθέτει «φιδίσια» γλώσσα.