Αλέξανδρος Ρήγας και Δημήτρης Αποστόλου ένωσαν ξανά τις πένες τους και τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν τη νέα τους σειρά «Η Τούρτα της μαμάς» η οποία μετράει αντίστροφα για την πρεμιέρα της μέσα από την ΕΡΤ.

Οι σεναριογράφοι, παραχώρησαν συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «φλΕΡΤ» από τα παρασκήνια της φωτογράφισης για τη νέα σειρά και δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους αλλά και τη χαρά τους γι’ αυτό το νέο επαγγελματικό εγχείρημα τους.

Ειδικότερα, ο Αλέξανδρος Ρήγας σημείωσε: «Η αγάπη, η αγκαλιά, το φιλί, το νοιάξιμο, η ασφάλεια. Θα το καταλάβουν και αυτοί που το έζησαν και όσοι το στερήθηκαν. Αυτή η ιδέα, να παρουσιάσουμε ανθρώπους μιας τυπικής ελληνικής οικογένειας και να τους δείξουμε με όλα τα πάθη, τα λάθη, τα σωστά τους μέσα από ένα οικογενειακό τραπέζι ήρθε πολλά χρόνια πριν».

Στη συνέχεια ο Αλέξανδρος Ρήγας εξήγησε πως η νέα «Τούρτα της μαμάς» συνδέεται με το «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή».

«Όταν ετοιμάζαμε μια σειρά που παίχτηκε στο MEGA πριν από 20 χρόνια, το “Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή” που στο πρώτο επεισόδιο είχαμε κάνει ένα flashback σε ένα τραπέζι οικογενειακό το 1965 και από τότε είχαμε βάλει στην άκρη του μυαλού μας ότι αυτό θα μπορούσε να αφορά εμάς» είπε ο Αλέξανδρος Ρήγας και πρόσθεσε: «Έμεινε από τότε κλειδωμένο και εν όψει της συνεργασίας με την ΕΡΤ θεωρήσαμε ότι είναι ένα κόνσεπτ που και εμείς αγαπάμε ακόμα και θα θέλαμε σε αυτές τις εποχές που έχουν κάποιες έντονες χαρακιές να θυμηθούμε την αγάπη και την ασφάλεια που μπορεί να προσφέρει η οικογένεια».

«Η σειρά γράφτηκε μέσα στον αποκλεισμό της καραντίνας, αλλά ήταν αυτό που τελικά μας επέτρεψε να μην ζήσουμε την καραντίνα και να έχουμε, όχι απλώς κέφι, κίνητρο» ανέφερε ο Δημήτρης Αποστόλου.