Η ώρα της ιδιαίτερης δοκιμασίας του «Τοίχου» έφτασε στο MasterChef 4 και οι 8 καλύτεροι του διαγωνισμού κλήθηκαν να ανταπεξέλθουν σε αυτή.

Σε αυτή τη δοκιμασία, δυο ομάδες πρέπει να δουλέψουν απόλυτα σωστά και αρμονικά και η κάθε μια καλείται να βρει τα «πατήματα» της και να συνεργαστεί με την υποομάδα της ώστε να παραδώσουν στην κριτική επιτροπή 6 ίδια πιάτα.

Ο Γιώργος Λασκαρίδης ήταν ο πρώτος αρχηγός και είχε το προνόμιο του να επιλέξει τον δεύτερο αρχηγό.

«Η αλήθεια είναι ότι ξαφνικά είχα πολλές προτάσεις για αρχηγούς. Σταύρος, ο Σταυρής, ο Μπέλλος. Εγώ αποφάσισα να μπει η Μάρλεν γιατί δεν έχει μπει σαν αρχηγός ενώ οι υπόλοιποι εφτά έχουν μπει. Οπότε Μάρλεν είναι η μέρα σου» είπε ο Γιώργος Λασκαρίδης δικαιολογώντας την απόφαση του.

Η Μάρλεν Γρυντάκη δεν έκρυψε την ενόχληση της για την επιλογή αυτή του Γιώργου κάνοντας τις δηλώσεις της στην κάμερα της παραγωγής.

«Με διάλεξε ο Γιώργος… Εντάξει, με διάλεξε για να πάω στον ντάκο μια ώρα αρχύτερα! Γι’ αυτό! Τι γιατί; Ε, ποιος είναι ο λόγος;» είπε η παίκτρια.

«Δεν το ήξερα. Περίμενα, επειδή την άλλη φορά δεν με είχε βάλει, ότι θα παίξει έτσι και ότι θα πάρει όλους τους καλούς στην ομάδα του» ανέφερε η Μάρλεν στους κριτές.

«Να πάει να φάει καμιά στάκα να στανιάρει κιόλας και μετά να έρθει να μου μιλήσει» στην κάμερα η παίκτρια αφήνοντας να εννοηθεί πως η συγκεκριμένη δοκιμασία θα εξελιχθεί σε μονομαχία ανάμεσα στους δυο κρητικούς παίκτες.