Το ντέρμπι της Αλεξανδρούπολης μαγνητίζει το ενδιαφέρον των φίλων του βόλεϊ! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova τo Σάββατο 21 Δεκεμβρίου στις 17:00 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το ντέρμπι κορυφής Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Ολυμπιακός Άρης στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volley League.

Ο πρωτοπόρος Εθνικός θα υποδεχτεί τον τρίτο της βαθμολογίας Ολυμπιακό, σε ένα μεγάλο παιχνίδι με τους γηπεδούχους θέλουν τη νίκη για να παραμείνουν στην κορυφή του και τους φιλοξενούμενους να μειώσουν την διαφορά.

Μία ημέρα νωρίτερα, την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου στις 20:00 οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα έχουν την ευκαιρία να δουν και τον αγώνα Παναθηναϊκός – Άρης. Οι «πράσινοι» αναζητούν στην «καυτή» έδρα τους, την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα, ενώ οι Θεσσαλονικείς επιθυμούν να πετύχουν την 4η συνεχόμενη νίκη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα μεταδόσεων έχει ως εξής:

– Παρασκευή 20/12 20:30: Παναθηναϊκός – Άρης, Novasports 2 & Novasports 2 HD και Web TV του Novasports.gr, σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ του Ηλία Παπαϊωάννου

– Σάββατο 21/12 17:00: Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Ολυμπιακός, Novasports 3 και σε περιγραφή του Παντελή Λώλη και ρεπορτάζ του Γιώργου Πανταζίδη