Deal για 2 στον Alpha και ο Χρήστος Φερεντίνος υποδέχθηκε τον Θανάση και την Ελευθερία, οι οποίοι αρραβωνιάζονται τον επόμενο μήνα και θέλησαν να βρεθούν αντιμέτωποι με τον Τραπεζίτη ώστε να του αποσπάσουν ένα ικανοποιητικό ποσό για τα πρώτα τους έξοδα.

Το ζευγάρι επέλεξε το κουτί με το Νο22 για να τιμήσουν την επέτειο της σχέσης τους και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού διαφώνησαν πολλές φορές για τις επιλογές του κουτιών και τις τελικές αποφάσεις τους σε σχέση με τα ποσά που τους προσέφερε ο Τραπεζίτης.

Στην αρχή, η πορεία του παιχνιδιού δεν ήταν καλή καθώς έφυγαν μεγάλα ποσά. Λίγο πριν το τέλος είχαν μείνει μέσα στο παιχνίδι τα εξής ποσά: 100, 2.000 και 3.000 ευρώ.

Ο Τραπεζίτης πήρε τηλέφωνο και τους προσέφερε 1.600 ευρώ.

Ο Θανάσης θέλησε να πάρει πρωτοβουλία και έτσι χτύπησε τρεις φορές το κουτί και έτσι έδιωξε τα 100 ευρώ.

Μέσα έμειναν οι 2.000 και 3.000 ευρώ. Η προσφορά του Τραπεζίτη έφτασε τις 2.600 ευρώ. Η Ελευθερία τότε είπε στον Θανάση να δεχτούν την προσφορά, εκείνος όμως χτύπησε τρεις φορές το κουτί, αφήνοντας άφωνη τη μέλλουσα σύζυγο του: «Γιατί δεν με ακούς;» τον ρώτησε φανερά απογοητευμένη.

Η Ελευθερία, όταν άνοιξε το κουτί, αποδείχθηκε πως είχε δίκιο, καθώς το τελευταίο κουτί που άνοιξαν είχε μέσα τις 3.000, ενώ το δικό τους τις 2.000 ευρώ.

Δείτε εδώ ολόκληρο το επεισόδιο