Πρεμιέρα έκανε το μεσημέρι της Δευτέρας (21/10), ο Φώτης Σεργουλόπουλος με το νέο τηλεπαιχνίδι του «Divided», μέσα από τη συχνότητα του Alpha. Ο αγαπημένος παρουσιαστής κάθε μεσημέρι στις 15.30, έρχεται με ένα διαφορετικό τηλεπαιχνίδι γνώσεων, όπου οι συμμετέχοντες, τέσσερις άγνωστοι μεταξύ τους για να κερδίσουν το χρηματικό έπαθλο, πρέπει να λειτουργήσουν σαν… ομάδα.

Να απαντήσουν, δηλαδή, όλοι μαζί σε ερωτήσεις και στη συνέχεια να ψηφίσουν και να συμφωνήσουν ποιος από όλους θα αποχωρήσει, αλλά και τι ποσό θα πάρει ο καθένας. Αν δεν «τα βρουν», θα καταλήξουν να φύγουν με άδειες τσέπες!

Το κόνσεπτ είναι πρωτότυπο, αλλά η τηλεοπτική επιστροφή του Φώτη και δη στη μεσημεριανή ζώνη αποδείχθηκε από την πρεμιέρα κιόλας, πως δεν είναι εύκολη υπόθεση. Και αυτό διότι ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος, ενώ έχει απέναντί του εκπομπές και πρόσωπα που έχουν αποκτήσει ένα σταθερό κοινό

Έτσι, στην πρεμιέρα του ο Σεργουλόπουλος έκανε χαμηλά νούμερα, αφού δεν κατάφερε να πιάσει τη βάση στον πίνακα τηλεθέασης. Συγκεκριμένα, στο γενικό σύνολο έκανε 9% και στο δυναμικό κοινό 7,9%. Την ίδια ώρα, ο Νίκος Μουτσινάς και το «Καλό Μεσημεράκι» στο ΣΚΑΪ έκαναν 20,5% στο γενικό και 18,8% στο δυναμικό.

Η, δε, Ζέτα Μακρυπούλια και το «Ρουκ Ζουκ», έκαναν 19,7% στο σύνολο και 22,7%, στις ηλικίες 18-54.