Ο Λάκης Λαζόπουλος επανέρχεται στα τηλεοπτικά δρώμενα, με τους «Δέκα Μικρούς Μήτσους», μέσα από τον ΑΝΤ1. Στο ίδιο κανάλι και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», μίλησε σχετικά με το νέο του εγχείρημα, που βασίζεται σε μια παλιά, δοκιμασμένη και πετυχημένη συνταγή.

«Ήταν ένα δίλημμα μέσα μου. Γιατί όταν έχεις αφήσει κάποιους χαρακτήρες χρόνια πίσω, λες μήπως να μείνουν εκεί. Μετά τα επεισόδιο κλείνει οριστικά ο κύκλος των “Δέκα Μικρών Μήτσων”. Αυτό είναι μια απόφαση. Τώρα θα τους δούμε πώς έχουν μεγαλώσει, πώς έχουν εξελιχθεί», ανέφερε ο δημοφιλής ηθοποιός.

«Είμαστε σε μια εποχή, που δεν μπορείς να παίρνεις μίσος και να το κάνεις χαρά. Έχει δυσκολέψει η εποχή. Εγώ θέλω να απευθυνθώ σε αυτούς που αγαπάω», σημείωσε στη συνέχεια, με τον Γιώργο Παπαδάκη να τον ρωτάει: «Θα είναι αιχμηρή, καθώς σε χαρακτήριζε αυτό;»…

«Οι “Δέκα Μικροί Μήτσοι” είναι μια σατιρική εκπομπή. Αν μια σατιρική εκπομπή δεν ενοχλεί, δεν είναι σατιρική εκπομπή, είναι κάτι άλλο. Αν πάλι είναι μαλθακή, σημαίνει ότι έκανες ένα στρογγυλό πράγμα, που δεν έχει να πει τίποτα», τόνισε στη συνέχεια ο Λάκης Λαζόπουλος.

Ρωτήθηκε και για την προηγούμενη εκπομπή του, το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ», για την οποία αναφέρθηκε πως το πέρασμά του ήταν εντυπωσιακό. Αναφορικά με το εάν του έχει αφήσει πικρή γεύση, είπε «καθόλου». Ενώ στις κατηγορίες ότι τον διέκρινε μονομέρεια, λόγω ιδεολογικής προτίμησης, υπογράμμισε ότι «ο χρόνος θα δείξει. Κάποια πράγματα τα απαντά ο χρόνος, όχι εσύ».

Εάν θα άλλαζε κάποια πράγματα από τότε, επισήμανε: «Μιλάς για αυτά που συναντάς. Δεν μπορείς να περιγράφεις για τη Λάρισα ενώ είσαι στο Δομοκό, ούτε να περιγράφεις στη Θεσσαλονίκη, ενώ είσαι στη Λαμία».

Σχετικά με το εάν ανήκει στην κατηγορία των ανθρώπων που βίωσαν μια δυσαρέσκεια για το πώς ξεκίνησαν κάποια πράγματα πολιτικά και πώς κατέληξαν, απάντησε: «Ας δούμε καλύτερα τους “Δέκα Μικρούς Μήτσους”. Ας ακούσουμε αυτούς. Έχω ανάγκη να μην μιλήσω εγώ, αλλά να μιλήσουν αυτοί».