Στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου παραχώρησε συνέντευξη ο Θανάσης Λάλας. Κατά την διάρκεια της συνέντευξης, ο Θανάσης Λάλας μίλησε και για τον Γιώργο Νταλάρα και εξήγησε τον λόγο που στο παρελθόν είχαν να μιλήσουν 6 μήνες.

Αναφερόμενος στον Γιώργο Νταλάρα είπε: «Ο Γιώργος έτσι είναι. Δεν θέλει υπεράσπιση καταρχάς, από κανένα άνθρωπο. Είναι μια υπερβολή όλο αυτό το πράγμα. Αυτό που έχει μεγάλη σημασία είναι να καταλάβουμε όλοι ότι πρέπει να αρχίσουμε να φτιάχνουμε ξανά έναν κώδικα σεβασμού, ο ένας για τον άλλο.

Να αναγνωρίζουμε ο ένας το έργο του άλλου. Να δίνουμε δικαιώματα σε ανθρώπους οι οποίοι έχουν ήδη κάνει μεγάλες προσπάθειες στην ζωή τους.

Που έχουν υπερβεί αυτό που λέμε επιβίωση και έχουν καταφέρει να περπατάνε με ένα τελείως διαφορετικό τρόπο στις «κορυφογραμμές». Αυτοί οι άνθρωποι έχουν και ένα λόγο παραπάνω να πουν πέντε κουβέντες».

«Μου δίνει μεγάλη χαρά ο τρόπος με τον οποίο αντέδρασε ο Αργυρός και ο φίλος μου ο Ρέμος. Ο Ρέμος έχει δουλέψει με τον Νταλάρα και ξέρει τι περίεργος είναι. Εκεί που κάθεται μπορεί ξαφνικά να τα «πάρει» για μια λεπτομέρεια», σημείωσε.

Ακόμα, δήλωσε πως: «Ο Γιώργος από την μεριά του, σας λέω και πάλι χωρίς ίχνος να τον υπερασπιστώ, σέβεται όλο αυτό το πράγμα. Όσο διαφορετικός και να είναι σέβεται την ύπαρξη και την προσπάθεια που κάνει ο άλλος.

Έχει κάποιες απόψεις για τη νύχτα, για τον τρόπο ψυχαγωγίας, διασκέδασης. Έχει τις απόψεις του. Αντίστοιχες απόψεις είχε ο Χατζιδάκις, ο Θεοδωράκης και ο Καζαντζίδης. Τι να κάνουμε τώρα; Υπάρχουν και άνθρωποι οι οποίοι δεν θέλουν να βλέπουν πετσέτες να πετιούνται στον αέρα και να διασκεδάζουν. Υπάρχουν και τέτοιοι άνθρωποι».

Επίσης, ο Θανάσης Λάλας εξήγησε και τον λόγο που στο παρελθόν είχαν να μιλήσουν 6 μήνες: «Έκανε να μου μιλήσει 6 μήνες γιατί του είχαμε κάνει μια φάρσα στα «Κακά Παιδιά». Πέρασαν 6 μήνες, του ζήτησα συγγνώμη και είχε δίκιο από την μεριά του, υπάρχουν μερικά πράγματα που δεν πρέπει να τα ακουμπάμε».